2777
2789
عنوان

کل دیشبو فقط یک ساعت خوابیدم

156 بازدید | 12 پست

نمیدونم گناهم دقیق چی بوده 

شوهرم ترک کرده موادو ولی، چ ترک کردنی 

هفت شب میره کلاسای ان ای از اون ور هم تموم بشه میره پاسور بازی میکنه تا ساعتای یازده دوازده 

خواب بچه ام بهم خورده با کاراش، 

دیشب بس ک حرص خوردم و عصبی بودم تا ساعتای پنج و نیم خوابم نبرد 

از این زورمم میاد میل جنسیش، هم فوران کرده بعد ترک اوکی من مشکلی، ندارم ی اعصاب اروم واسه من بزار همش کارش، شده رفیق رفیق بازی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه باید حواست رو جمع میکردی مطمئن هم باش این آدم هیچجوره درست نمیشه

حواسمو بابت چی جمع میکردم 

راهنما داره؟ باراهنماش صحبت کنین ومشکلتونو مطرح کنین ان ای شنیدم واسه خانواده ها خم برنامه ومشاوره د ...

اره داره 

نمیشناسمش

انشاالله مشکلتون حل شه❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شوهرت مصرف میکرد حامله شدی حالا فقط همه جوری هوادارش باش دیگه نرد سراغ مواد

بزارم همش بره پی رفیق بازی 

اخه من خیلی تنهام اون. تایم کجا برم. اخه 

الکی خودت رو بزن ترسیدن که چیزی دیدی نمیتونی تنها باشی فیلم بازی کن‌

تو که سختی های ترک رو تحمل کردی پس رفیق بازی رو هم میتونی ترک کنی بخاطر بچه ات جا نزن آدمش کن 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl