2777
2789
😂😂همینو بگو والا شکر خدا ماکه هیچوقت رسم یلدایی نداشتیم فقط رسم عید نوروز داریم اونم شوهرم همچی بر ...

توی این اوضاع گرونی همه درگیر حاشیه اند و شاخ و برگش میدن بیخود به خونواده ها فشار میارن پس فردا هم،بچه بغل بر می،گردن خونه ی بابا خدای نکرده..... چون اصل زندگی یه چی دیگه است.... 

همین که مثل مهمون برید و بیایید یک هیچ برنده ای

خودم که قطع رابطه هستم من حتی یه بارم خونشون نرفتم 

هروقتم دعوت میکرد شوهرم می‌گفت بهونه بیار نرو 

شوهرم اینجوری هست فقط 

اونم همیشه اینجوری بوده چون خودش خونه جدا داشته مستقل بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم انقدر به وضع مالی اینا نپرداز لطفااین دیگه انتخاب داداشت بوده حالا وضع مالیشون هر چی هست به شم ...

ای عزیز نو کیسه ندیدی؟

وای به روزی که گدا معتبر شود 

که به قول شاعر از خدا بی خبر شود

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ای عزیز نو کیسه ندیدی؟وای به روزی که گدا معتبر شود که به قول شاعر از خدا بی خبر شود

عزیزم نو کیسه دیدم

ولی چرا شما و اسی انقدر گیر دادید به وضع مالی خانوادگی این عروس

اصلا وضع مالیشون هرچی اصلا نو کیسه

من دارم میگم مشکل از جای دیگه است

اینکه اصلا عروسشون نو کیسه بازی در بیاره با اینکه اختیار زندگی مادر پدر اسی دست عروس باشه خیلی فرق داره

من دارم میگم چرا به اصل مشکل توجه نمی کنه

اصل مشکل اینه که مادر پدر اسی اختیار زندگیشون رو دادن دست این آدم

آخه واسه چی

آخه جرا همچین اجازه ای میدن

یعنی چی که اختیار زندگیشون باید دست پسرشون که ازدواج کرده رفته باشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بزن تو دهنش بابا.

چرا ب برادر اجازه هر کاری میدی.

سر عقد کنان من خانواده شوهرم میخواستن زیرلفظی برام طلا بگیرن ولی برادرشوهر عوضیم نزاشت.گفت زنم ناراحت میشه.اونا هم نخریدن.حتی اولین عید منم طلا نگرفتن.

الانم یه فتنه توی خانواده شوهرم انداخته ک بیا و ببین.

اصلا جاریم چشم نداره منو ببینه.وقتی میبینه اینقدر تیکه بارون میکنه ک نگو.خیلی دلش سیاهه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عزیزم نو کیسه دیدمولی چرا شما و اسی انقدر گیر دادید به وضع مالی خانوادگی این عروساصلا وضع مالیشون هر ...

من کی گیر دادم گلم

اصلا حرفی از وضع مالی نزدم

ولی خب چه خوبه چه پولدار چه بی پول یه حد و مرزی باشه همه مون حد خودمون رو بدونیم 

این عروس هم چوب کارهاش رو میخوره شک نکن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده