2777
2789
ازچ لحاظ مطمعن باشم

این که خیانت نمی کنه البته یه بار دوتایی برین دکتر نمی شه که این جوری خودت درمان می شی توشوهرت عفونت هست به خودت ام منتقل می شه باید دوتایی برین اون قضیه خیانت بی خیال شو فعلا دوتایی برین دکتر این جور مواقع دوتایی باید برین دکتر 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خب این عفونت یه ریشه ای داره که خوب نمیشه بگرد ببین منشا کجاست دکتر خوب برو انتی بیوتیک مصرف کنی زما ...

مرسی عزیزدام اخه ریششون من پیدامیکنم ن دکتربخدارعایتم میکنم بهداشتوامادرمان نمیشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من خودم ببخش میرم دسشویی به واژنم فشارمیارم تابازبشع بعدعفونتاروازرودرمیارم بافتش گوشتیه وتوش ...

شاید برا من شدید نبود گلم نمی‌دونم

ولی خب خارش بدنم خیلی کم شد

فقط بگم خانومایی که باکرن نمیتونن انجام بدن 

مرسی عزیزدام اخه ریششون من پیدامیکنم ن دکتربخدارعایتم میکنم بهداشتوامادرمان نمیشع

نه عزیزم من مطمئنم شما درمانتو کامل نمیکنی  باید ریشه اش خشک بشه حتی اگر مجبور بشی طولانی دارو استفاده کنی سر خود هیچ کاری نکنی عفونت ها باهم متفاوتن فقط با معاینه معلوم میشه    پروبیوتیک حتما مصرف کن

من با جوشانده گل پر که ولرم بود هر روز شستشو دادم از آبسرد لوله استفاده نمیکنم و برا نمگیری از دستما ...

الهی عزیزم انشالله ک دیگ برنگرده فق راجب اب سردمیگم من تهرانم ابش الودست ممکنه بخاطراون باشه شهرستان ک بودممم داشتم عفونتواماسوزشوایناخیلی نا حس مبکنم اینجاتشدیدمیشه

تمام لباس زیر هات را انداختی دور جانم ؟اگه واست ضرر نداره روزی یه حبه سیر را امتحان کن ، متخصص زنان ...

روزی ی حبه سیربخورم قلبم؟یابزنم واژنم؟شرت اصلانمیپوشم ن. بیرون ن توخونه عزیزم 

روزی ی حبه سیربخورم قلبم؟یابزنم واژنم؟شرت اصلانمیپوشم ن. بیرون ن توخونه عزیزم

بخور جانم 

نه توروخدا هیچی به اون قسمت نزن باعث عفونت بیشتر میشه 

اگر رابطه ی جنسی دارید ، همسرتون هم باید آنتی بیوتیک بخوره و بهداشتشو قبل رابطه رعایت کنه

الهی عزیزم انشالله ک دیگ برنگرده فق راجب اب سردمیگم من تهرانم ابش الودست ممکنه بخاطراون باشه شهرستان ...

آخه شستشو امروزه اکثرا کارواشی میشورن دست چپ نمیکشن با فشار آب امکان دارد آب داخل برد 

درخواست دوستی قبوله به شرط
ژل های شست شو مخصوص هست با اونها بشور شستن زیادم خودش بدتره ها باعث میشه باکتری های مفید از بین برن ...

شمااستفاده میکنیت ژل شستشوعزیزم؟چ مارکی بخرم شنیدم منم وچجوراستفاده کنم روری چندبارمرسی عزیزم راجب ویزیت انلاین دکترزنان چون معاینه مبکنن فک نکنم جواب باشه ینی ممکنه انلاین جواب بگیرم؟شماتهرانی؟

شاید برا من شدید نبود گلم نمی‌دونمولی خب خارش بدنم خیلی کم شدفقط بگم خانومایی که باکرن نمیتونن انجام ...

اره عزیزم من انجام میدم امابسختی یه خانوم الان گفت اشتباهه دست الودست گفت باژل شستشوتخلیه کنی 

شمااستفاده میکنیت ژل شستشوعزیزم؟چ مارکی بخرم شنیدم منم وچجوراستفاده کنم روری چندبارمرسی عزیزم راجب و ...

نه جانم خودمم دنبال مارک خوب هستم واسه ژل 

روشون نوشته بستگی به میزان قوی بودنشون 

مثلا روزی یه بار مثل شامپو بدن به بیکینی ات بزن و بشور 

اره قطعا ویزیت حضوری بهتره قشنگم

اما اگر شهر کوچیک هستی و دکتر نداره گفتم انلاین بگیری 

بله فدات منم تهرانم 

اما متاسفانه متخصص خوب نمیشناسم

نه عزیزم من مطمئنم شما درمانتو کامل نمیکنی باید ریشه اش خشک بشه حتی اگر مجبور بشی طولانی دارو استفا ...

اخه قلبم دکترم خوب نیست من شهرستانم خیلی کم میام تهران وقت دکترنیست اونجادکتراش افتضاحن یه خانوم گفت ویریت انلاین خوبه 

بخور جانم نه توروخدا هیچی به اون قسمت نزن باعث عفونت بیشتر میشه اگر رابطه ی جنسی دارید ، همسرتون هم ...

مرسی عزیزدلممم من خودم عاشق سیرم ولی ازبوش ک بخواسوارتاکسی واینابشی یاجایی بری میادمیترسم نمیدونم چجوراونوازبین ببرم براعموم ازاردهنست خودم تجربشوداشتم کسی سیرخورده باشع وبوش اذیتم کنع نمیخام کسیواذیت کنم

آخه شستشو امروزه اکثرا کارواشی میشورن دست چپ نمیکشن با فشار آب امکان دارد آب داخل برد

ینی بایدبادستم بشوری خب اگ دستات الوده بودچی ینی اب نبایدبرع داخل واژن.؟