2777
2789
عنوان

بنظرم آدم با ازدواج تنهاتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 59 پست
راننده کامیونا نصفشون این کارنا ببخشید ناراحت نشی من بابای خودمم راننده بود ۱۵ سال میدونم چطورن همه ...

خواهش میکنم عزیزم حداقل یه پیام میاد حالمو بپرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا من از خانواده هم دورم تو این شهر هیچ فامیلی ندارم بجز فامیل های همسر

اگه شرایطشو داری شوهرت رو راضی کن بری شهر خودت.تنها هستی بیشتر بهت سخت میگذره مردا این چیزا رو نمیفهمن احساس تنهایی اذیتشون نمیکنه

ایشالا من از خانواده هم دورم تو این شهر هیچ فامیلی ندارم بجز فامیل های همسر

کاش لااقل بری شهرخودت خیلی اذیت میشی با این شغلش

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم همیشه فکر میکردم بیشتر هوامو داره ولی انگار نه انگار دیشب حالم بد بود اصلا از خواب بلند نشد بگه ...

عزیزممم 💔 اشکال نداره من که نمیخوام بچه دار شم آدم تو شرایط سخت شریکشو میشناسه 

خب بهش بگو بگو از این قضیه ناراحتم ببین چی میگه بگو دیگهتکرار نکن حس میکنم بی ارزشم

چند بار بگم دیگه ارزش گفتن نداره خودش باید بفهمه یه زن تنها تو خونه اصلا شاید بترسم

واقعاباحرفت موافقم تنهایی تومجردیم هست ولی تنهایی متاهلی بد دردیه نه راه پس داری نه پیش

مجردی که خیلی بهتره حداقل پدر مادرت هستن شکست عشقی میخوری فقط اونم یادت میره