2777
2789
عنوان

داشتم آشپزی میکردم چاقو رو برداشتم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 41 پست

ببین تا ذهنت میره سمت مسائلی که ناراحت و عصبیت میکنه فکرت رو عوض کن و به چیز دیگه ای فکر کن.

نمیدونم مثلا تو اون لحظه یه ذکری چیزی که ارومت میکنه رو تکرار کن و به موضوعات قبل فکر نکن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هردوتا را همزمان باید انجام بدی عزیزمهرچند ماه یبارم برو روانپزشکت دوز داروت را چک کنه شاید بیشتر و ...

یک ساله بعد هر وقت عصبی میشدم مامانم می‌گفت اره بردمت درمانت کنم درمان نشدی همه آدمای دورم عوضی و بیشعورن .... یه دونه قرص همش میخورم چه درمانی آخه ؟ بعد تومنو کجا بردی دقیقا ؟ میبینی زندگیمو .....

بنظرم اگه شوهرتو دوس داری و اونم دوست داره و کارای قبلشو تکرار نمیکنه دوباره زندگیتو بساز 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ورزش رو شروع کن برو کوه تو جمع دوستانه قرار بگیر افسردگی با تبن چیزا خوب میشه نه با قرص

اصلا دلم نمی‌خواد خودمو تکون بدم از رو زمین چند بار میلیونی پول باشگاه دادم و نرفتم داشتم فکر میکردم مربی آنلاین بگیرم ؟

چند شب پیش گفت من عاشقت شدم تو و خدا دیگه هیچ حرفی از گذشته نزن اگه دوستم داری

خب اینو در عمل هم نشون میده؟

مگه قبلا دوست نداشت که الان میگه عاشقت شدم؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

یک ساله بعد هر وقت عصبی میشدم مامانم می‌گفت اره بردمت درمانت کنم درمان نشدی همه آدمای دورم عوضی و بی ...

عزیزم عادیه 

اکثرا اطرافیان و خانوادمون بیمارن که حالمون بد میشه 

دارو ی تنها فقط نگهدارنده هست و ذ۶نت را باز میکنه و آگاهیت را بیشتر تا بتونی حرف های روانشناست را بهتر درک و عمل کنی

درکنارش باید روانشناسم بری 

یکسال تایم زیادی از اخرین مراجعه ات گذشته فکر کنم 

بهتره دوباره مراجعه کنی 

حداقل هر ۶ ماه باید بری،

یه سری ها مثل من دارو روشون زود بی اثر میشه ، من خودم هر سه الی ۴ ماه مراجعه میکنم

خب اینو در عمل هم نشون میده؟مگه قبلا دوست نداشت که الان میگه عاشقت شدم؟

نه دوستم نداشت الان خیلی عوض شده الان عاشقم شده میبینم تغییر زقتازشو راستش اون شب باهاش حرف زدم خیلییییی حالم بهتر شد انگار غم و غصه چندسال رو می‌کشیدم رو دوشم یه دفعه خالی شدم 

ولی بازم یکم ناراحتم 

اصلا دلم نمی‌خواد خودمو تکون بدم از رو زمین چند بار میلیونی پول باشگاه دادم و نرفتم داشتم فکر میکردم ...

انلاین بدرد نمیخوره باید تو جمع قرار بگیری بری کوهی دشتی 

باشگاه های کوه نوردی هم هست میتونی ثبت نام کنی 

کلاس موسیقی بری تگ هزینه میکنه شوهرت شنا بخصوص خیلی آروم میکنه کلاس یوگا 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

چاره اش اینه به پذیرش برسی ، از اون لحظه به بعد دیگه آرومی و نرمال ، محبتها رو جذب میکنی و سرت با زندگی گرم میشه ، خوبی های شوهرت رو میبینی و زندگی رو ادامه میدی

ولی اگه به پذیرش نرسی و دائم دوست داشته باشی نقش قربانی داشته باشی طلاق هم بگیری حالت خوب نمیشه

عجب