2777
2789

کشیدم رو دستم چاقوی لعنتی خیلی همیشه تیز بود چندبار کشیدم رو دستم ولی نمیدونم چرا نبرید 

بعدش اومدم بطری شیشه ای رو کوبیدم به جزیره که بشکنه با اون رگمو بزنم نشد نشکست بعدش شوهرم از حموم اومد بیرون ازم گرفت 

حتی گریه ام نگرفت اون لحظه فقط داشتم به بلاهایی که از ۲۰ سالگی سرم اومد فکر میکردم ..... این که بچه هام سقط شدن که التماس شوهرم میکردم بگه دوستت دارم و نمی‌گفت این که عاشق بودم و منو نمیدید این که میخواست ی زن دیگه تورابطمون باشه و اسم خانوادمو دوستامو میآورد 😭

آی چرا نمی‌میرم دیگه توانِ تنش و دعوا ندارم 

تازه الان شوهرم عاشقم شده خرج می‌کنه دوستم داره محبت می‌کنه ولی من از درون مرده ام 

چیکار کنم.....؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم خوب نشدم بهم سرترالین داد میخورم خوبم ولی یهو صفرم یک میشه

برای ارامشت این ذکر رو زیر لب بخون الا بذکزگر الله تطمئن القلوب 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

رفتم خوب نشدم بهم سرترالین داد میخورم خوبم ولی یهو صفرم یک میشه

دوباره مراجعه کن 

حداقل ۲ سال طول میکشه بعد این همه آسیب داروها به حالت عادی برت گردونن 

در کنارش حتما یه روانشناس خوب هم پیدا کن و برو

تراپی رفتم ارجاع داد روانپزشک قرص میخورم 😞

الهی 🥺

برات آرزو میکنم زودتر خوب خوب بشی 

نماز هم خیلی ادمو آروم می‌کنه و‌هم تو زندگی آدم خیلی تاثیر می‌زاره اگر اعتقادیم  نداری یکبار بخون متوجه ویشی

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

خاک تو سرت 😑😑😑😑ینی بخاطر کمبود محبت گذشته الان میخوای خودتو بکشی اونم جوری که با دوتا بخیه درست شه؟؟؟؟شوهرمن خیانت کرد به تخم بچمم نگرفتم فقط سپردمش به لیاقتش آخه مگه میشه بچه یه نفردیگه رو تغییر داد؟مادرشوهرت که ننش بوده نتونسته یک عمرتربیتش کنه اونوقت تو میخوای بخاطرش خودتو بکشی؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

خودت به خودت کمک کن با مردنت هیچی عوض نمیشه همون شوهرتم میره زن میگیره فراموشت میکنه بشین با روحیه بهتر و قویتر زندگیتو بساز از خودت شروع کن بعد اطرافتو تغییر بده. با این کارات والا منم که شوهرت نیستم ازت دوری میکنم چه برسه به اون بنده خدا 

همسرت هم بردی تراپی؟ 😐 اون خودش هم باید درمان بشه این همه ادم هستن بچه دار نمیشن زندگیشونم سالم و شاده شوهرت باعث دل مردگیت شده اونم باید بره تراپی حالا چیشده ادم شده؟ نکنه ریگی به کفششه؟ یواشکی خواسته هاشو انجام نده؟

تراپی رفتم ارجاع داد روانپزشک قرص میخورم 😞

هردوتا را همزمان باید انجام بدی عزیزم

هرچند ماه یبارم برو روانپزشکت دوز داروت را چک کنه 

شاید بیشتر و یا کمتر نیاز داشته باشی

الان چند وقته دارو مصرف میکنی ؟