2777
2789
عنوان

از وقتی که شوهرم فهمیده بچه دومم دختره محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 58 پست
پس مطمئن باش واسه دومی هم همین میشه

نمیدونم شاید ولی الان چرا باید تون ب جیگر من بشه اخه مردم تو بارداری فقط ناز میکنن من باید با بیمحلی اقا کنار بیام

چه جسارتا 

الان پسر باشه 

تاج پادشاهیش بلا تکلیف میمونه 

محلش نده 

انگار دست خود ادمه تعیین جنسیت

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دهات ایران مگه شما کجا زندگی میکنید که براتون جنسیت مهم نیست

والا ماهم ایرانیم

تو اطرافم همه واسه دختر بچه سر و دست میشکنن

اینجا اولین جاییه که می‌شنوم اینقدر به نوزاد پسر ارج میذارن

نگرانم خدا به همسرتون درس عبرتی بده که متوجه بشه اولین اصل تو تولد بچه سالم بودنشه

ناشکری نکنین هیچ کدوم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

براچی رفتی کف اتاق خوابیدی

وقتی خودت به خودت احترام نمیزاری و ارزش قائل نیستی انتظار داری بقیه بهت احترام بزارن؟

تو اینکارو کردی که شوهرت بیاد نازتو بکشه. دیدی که نیمد. پس اصلا دیگه نکن. مث یه ملکه با خودت رفتار کن. به خودت ارزش بده که بقیه هم بدن

باهاش صحبت کم

به خدا همین بچه پدری در بیاره از شوهرت که نتونه یه لحظه بدون اون نفس بکشه. از بس شیفته و وابسته میشه بهش. ینی جون شوهرت در میره براش. حالا ببین

قبل بارداری همه این چیزا رو باهاش طی کردم کلی رژیم و دارو خوردیم ولز نشد که نشد حالا انگار من مقصرم

این تقویم چینی چی  که سن مادر و تارخ لقاحه .برامن که راست دراومده . طبق اون رفتی جلو ؟

براچی رفتی کف اتاق خوابیدیوقتی خودت به خودت احترام نمیزاری و ارزش قائل نیستی انتظار داری بقیه بهت اح ...

دخترم قبل خاب عادت دارهدقصه براش بگم اومدم تو اتاقش دیگه خابم برد

همه مرداهمینن من باردار ک بودم گفتن دختره میگف بنداز دخترومیخوام چیکارباز شوهرتوخوبه الان ک ب دنیا ...

نه عزیزم همه ی مردا همین نیستن 

لطفا جمع نبند

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم بچه دومم دخترهست،خودم روزی هزاربارخداروشکرمیکنم که خدامنولایق دونسته دوتادختربهم داده.شوهرمم اوایل تافهمیددومی هم دختره یه کوچولو قیافه گرفت چون انتظارپسرداشت اما الان براش جا افتاده ودیگه باهاش کناراومده .فقط انشاالله که سالم باشن وصالح 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
داداشم تک پسره اونم دوتا دختر داره دختراشو میپرسته

من بچه دوست ندارم و نمیخوام 

ولی برای اینکه یه وقت در آینده پشیمون نشیم جنین فریز کردیم . همشون هم دخترن 

کلا اگر بخوام یه دختر تک

همسرمم نظرش نظر منه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan