2777
2789
عنوان

از وقتی که شوهرم فهمیده بچه دومم دختره محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 58 پست
اره اول خودم مقصرم من اصلا وقتی میدیدم شوهرم همچین تفکری داره و چشمش ب دهن خانوادشه که بگن وای اینم ...

انقد خودتو نکوب دیگه کاریه که شده مطمئن باش بعد از اینکه به دنیا بیاد عاشقش میشه 

فقط الان بارداری خودتو اذیت نکن چون بچه هم متوجه میشه 

شوهرتم چند روز بگذره خوب میشه فقط دائم باهاش حرف بزن اگه بتونی مشاور ببریش هم خیلی خوبه 

نگران هیچی نباش درست میشه 

میشه بدونم چند سالتونه؟! 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مرد خوبیه کلا ادم ارومیه ولی این تفکر عهد جاهیلتو داره که پسر دوست داره

ولش کن بابا دختر نعمته کسی که ارزش این نعمت و نمیدونه تو چرا خودتو اذیت میکنی بی اهمیت باش بنظرم راحت تر میگذره برات

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بذار بچه دنیا بیاد خودش عاشقش میشه 

نگران نباش 

در ضمن دختر یا پسر دار شدن از نظر علمی 

ربطی به خانم نداره به خود مرد ربط داره 

یه سرچ توی گوگل کن بعد بعد نتیجه رو نشونش بده 

بخدا که اگر اینطوری پیش بره بچم دنیا بیاد نمیزارم بغلشم کنه هر روزم تو سرش فرو میکنم بابات تو رو نمی ...

که گند بزنی تو روان بچه؟

باباشم اگه نمیخوادش (که غلط میکنه نمیخواد) باید تلاش کنی بفرستیش پیش تراپیست و آدمش کنی که وقتی بچت دنیا اومد کمبود محبت از جانب پدر نداشته باشه

بخوای تو سرش فرو کنی بابات تو رو نمیخواست چهار سال دیگه باید منتظر این باشی دست مرد ۲۰ سال بزرگتر از خودشو بگیره بیاره پیشت بگه مامان من عاشق اینم، بعد عشقی که از جانب پدرش نگرفته رو تو کوچه خیابون دنبالش بگرده

تو و شوهرت میخواید اینو واقعا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تعیین کننده جنسیت پسره بربن بهش

مگه میشه بی احترامی کنم فحش بدم اون خودش درک نداره زن باردارو نباید ناراحت کرد قبل بارداری بارها گفتم خدا نخاد نمیشه پس اگر نشد حکمتی توش بوده گفت اره بابا خدا بزرگه فلان بهمان الان اینطور میکنه

واسه بچه اولتونم رفتارش همین بود؟

نه اصلا دختر اولمون رو میپرسته خداشاهده هر روز از سر تا پاشو میبوسه ۸ سالشه تا حالا ی کوتاهی در حق این بچه نکرده ولی دلش میخاست این پسر باشه

نه اصلا دختر اولمون رو میپرسته خداشاهده هر روز از سر تا پاشو میبوسه ۸ سالشه تا حالا ی کوتاهی در حق ا ...

پس مطمئن باش واسه دومی هم همین میشه 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨