2777
2789

من خودم تو شوک بودم ولی خب کنار اومدم شوهرم خیلب بی محلی میکنه والا تا دیروز نمیزاشت خم بشم الان اصلا براش مهم نیستم من چرا اینقدر بدبختم که باید تو بارداریم ی روز خوش نداشته باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز درگیر این موضوعید؟ قشنگ باهاش صحبت کن بگو جنسیت رو مرد تعیین می‌کنه اگه قراره ناراحت باشی از دست خودت ناراحت باش فشار بارداری به اندازه کافی برای من سخت هست احتیاج به کمک و محبت دارم نه این اخلاق جنابعالی! 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

هنوز درگیر این موضوعید؟ قشنگ باهاش صحبت کن بگو جنسیت رو مرد تعیین می‌کنه اگه قراره ناراحت باشی از دس ...

قبل بارداری همه این چیزا رو باهاش طی کردم کلی رژیم و دارو خوردیم ولز نشد که نشد حالا انگار من مقصرم

بهش بگو برو یکم کتاب بخون ، مطالعه کن سطح سوادتو ببر بالا که بفهمی تعیین جنسیت چجوریه 

و بیشتر از اون بفهمی فقط باید دعا کنی بچه سالم بشه جنسیت فرق نداره دست خداست 

شاید این رفتارت درست شد 😕

از اولین تاپیک که زدی وقتی فهمیدی بچت دختره من دارم جای شما حرص میخورم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨