2777
2789
عنوان

دوستان میشع بگید نظرتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 53 پست
خب حالا یکمم زوده

ارع قبول دارم سن اونم کمه براش سخته تو این گرونی

منم درکش میکنم

ولی بنظرتون من حق ندارم؟

من چقد صبر کنم بدون زمان تازه اونم اینی ک میگ اینده ملوم نیست

یهویی ی بهونه دربیاره من داغون میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع قبول دارم سن اونم کمه براش سخته تو این گرونیمنم درکش میکنمولی بنظرتون من حق ندارم؟من چقد صبر کنم ...

تنها راهی که داری اینه که ازش بپرسی اصلا آینده میبینه با تو یا نه

پسرا معمولاراستشو میگن حتی اگه خیلی شرور باشن 

تنها راهی که داری اینه که ازش بپرسی اصلا آینده میبینه با تو یا نهپسرا معمولاراستشو میگن حتی اگه خیلی ...

چشم اینو حتما میپرسم

ولی اگ گف از اینده خبر ندارم چی

ولی بعد ک اگ گف ارع میگم پس کی میتونی ی حرکتی بزنی من خیالم راحت بشه نتونع زمان بده من باید ادامع بدم یا جدا بشم؟

چشم اینو حتما میپرسمولی اگ گف از اینده خبر ندارم چیولی بعد ک اگ گف ارع میگم پس کی میتونی ی حرکتی بزن ...

اگه گفت خبر ندارم ینی منتفیه 

اگه گفت آره سوالتو بپرس ولی خیلی تحت فشازش نذار

اگه گفت خبر ندارم ینی منتفیه اگه گفت آره سوالتو بپرس ولی خیلی تحت فشازش نذار

اره🥲چون ب غیر این سوال همیشه میگ اینده خبر ندارم

ولی این سوال بپرسم قضیع فرق میکنه

نه ولی میتونم بگم زمان بده که اخه زمان نده من چقد صبر کنم

اره🥲چون ب غیر این سوال همیشه میگ اینده خبر ندارمولی این سوال بپرسم قضیع فرق میکنهنه ولی میتونم بگم ...

اصلا هرچه قدر؛  پسری که بخواد بمونه از رفتاراش معلومه اونیم که نخواد همش میگه نمیدونم معلوم نیست اوضاع بده فلانه

خواهرم با شوهرش ۸ سال دوست بودن 

اصلا هرچه قدر؛ پسری که بخواد بمونه از رفتاراش معلومه اونیم که نخواد همش میگه نمیدونم معلوم نیست اوض ...

ارع اینم درستع

اینم میگ نمیدونم🥲

بعد با این اوضاع هدیه دادن قبول میکنه🥲🤣

عع چع زیاد 

اخع ریسکع من میترسم اگ یهو بم بخوره چی

حداقل تو این تایم باید یکاری کنه من خیالم راحت شه