2777
2789
عنوان

دوستان میشع بگید نظرتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ندونسته از احساس اون قضاوت میکنی شاید دوست داشته باشه

اخه رفتاراش یجوریه حس میکنم دوستم نداره

هم وقتی حرف میزنیم میگ از آینده خبر ندارم اینارو میگه من دلخوشیم چیع ادامع بدم

اخه رفتاراش یجوریه حس میکنم دوستم ندارههم وقتی حرف میزنیم میگ از آینده خبر ندارم اینارو میگه من دلخو ...

چند وقته با همید؟

ازش رک بپرس بگو اینده ای با من میبینی یا نه

اگر گفت نمیدونم و نه و فلان و هرچی جز آره

سریعا در برو که به دردت نمیخوره فقط زجر خواهی کشید

چند وقته با همید؟ازش رک بپرس بگو اینده ای با من میبینی یا نهاگر گفت نمیدونم و نه و فلان و هرچی جز آر ...

۵م دی بیاد میشه ۳ ماه

اینبار میخام همینکارو کنم

ولی سریای پیش ک یجور دیگ میپرسیدم میگفت من باید جم جور بشم حاضره با مامانم صحبت کنه ولی من نمیزارم چون قطعا ب مامانمم بگ مامانم میگ خب تا کی زمان میخاد اینم که میگ نمیدونم🚶🏻‍♀️

۵م دی بیاد میشه ۳ ماهاینبار میخام همینکارو کنمولی سریای پیش ک یجور دیگ میپرسیدم میگفت من باید جم جور ...

اگه واقعا میخواد ولی میگه زمان بده خب خیلی اشکال نداره

ولی اینکه همش بپیجونه و بگه موقعیت ندارم و نمیدونمم و ببینیم چی میشه.....داستان داره

اگه واقعا میخواد ولی میگه زمان بده خب خیلی اشکال ندارهولی اینکه همش بپیجونه و بگه موقعیت ندارم و نمی ...

نه اون نمیگه زمان بده اون میگه باید جم جور بشم هم اگ میخای بیام با مادرت صحبت کنم شرایطمو بگم

ولی من میخام بش بگم زمان مشخص بده ی حرکتی ی کاری کن خیال من از موندن تو راحت شه اگه نتونه زمان بده میخام بگم ادامع ندیم پس🚶🏻‍♀️