2777
2789
عجبا چی بگمممممم اشتباه کردی کارتتو دادی واقعا اشتباااه

اسی بخداا دیگ تا مرز بالا اوردن 

اورد منو پدرم در اورد انقدر گفت 

حالم بهم خورد بخاطر همین بیدارم دیگ

ببین 10 تومان تواین دوره زمونه پولی نیست 

ولی مک باید خودم تصمیم بگیرم براش خود خرش ۱۰۰ میلیون گذاشته

کاربری دست من و دوستمه

اسی بخداا دیگ تا مرز بالا اوردن اورد منو پدرم در اورد انقدر گفت حالم بهم خورد بخاطر همین بیدارم دیگب ...

پولی نیست ولی دراوردنش سخته واقعا مخصوصا واسه دختر د احه بگو تو ۱۰۰ گذاشتی ده تومن چ دردی ازت دوا میکنه

اصلا توجه نکن . حال خودتو بد کنی ب چه قیمتی؟ ببین همه ب فکر سود و منفعت خودشونن ما دخترا فقط خودمونو داریم همین...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولشون کن اون بگه تو قرار نیست قبولدکنی ک عزیزم ی گوش در ی گوش دروازه اصلا اهمیت ندههه

انقدر عصبیم ک حد نداره 

امشب ثبت نامم کرد 

ولی هنوز پول جابه جا نکرده‌

فردا صبح اگ بگم نمیخوام و نظرم عوض شده مامانم باز باهام چس میکنه 

داداشم همین گه بزنه به این دل خواهرحالا میفهمم چرا دایی هامون مال مامانم و خالم رو بالا کشیدن 

چون منم مثل مامانم در مقابل داداشم کوتاه میام

کاربری دست من و دوستمه

انقدر عصبیم ک حد نداره امشب ثبت نامم کرد ولی هنوز پول جابه جا نکرده‌فردا صبح اگ بگم نمیخوام و نظرم ع ...

خب کوتاااااه نیا

بذار چس کنه چرا بین بچه هاش فرق بذاره مگه تو با اون چ فرقی داری آخه نکن عزیز من نکن بگو نمیخام ب هر قیمتی شده زیر بار نرو و اگرنه تا آخر عمر دیگ بت زور میگن و مامانت فک میکنه اگه چس کنه میتونه ب هرکاری مجبورت کنه

پولی نیست ولی دراوردنش سخته واقعا مخصوصا واسه دختر د احه بگو تو ۱۰۰ گذاشتی ده تومن چ دردی ازت دوا می ...

دقیقااا 

مامانم رو خام کرده ک اره خوبه براش و فعلان

ولی من میگم اقا اصلا خوب ولی من خودم برای زندگی خودم برنامه زیری دارم 

شوهرمم هیچی نمیگه میگ تو خودت میدونی پول خودته 

و طرفت هم داداشه من حرف نمیزنم

کاربری دست من و دوستمه

دقیقااا مامانم رو خام کرده ک اره خوبه براش و فعلانولی من میگم اقا اصلا خوب ولی من خودم برای زندگی خو ...

ببین بگو ک شوهرم از احترام ب شماست ک چیزی نگفته تو خلوت کلی باهام دعواا کرده و ناراحته میخواید زندگیم بپاشه؟ دست از سرم بردارید

ببین بگو ک شوهرم از احترام ب شماست ک چیزی نگفته تو خلوت کلی باهام دعواا کرده و ناراحته میخواید زندگی ...

اره به مامانم میگم 

ببین مامانم بنده خدا گناهی نداره  داداشم پرش میکنه 

فردا صبح چیکار کنم ک ول کنه چی بگم بزنم زیرش؟

میترسم بعدش پشیمون شم بگم ولش کن ارزش نداره ک ناراحت شن فکرمیکنم پولم ریختم دور

کاربری دست من و دوستمه

اره به مامانم میگم ببین مامانم بنده خدا گناهی نداره داداشم پرش میکنه فردا صبح چیکار کنم ک ول کنه چی ...

نه مگ پول علف خرسه؟ اون مزد زحمت و تلاش و پس اندازته 

هیچی ناراحت و نالا برو بگو شوهرم کلی باهام بحث کرده دعوا راه انداخته گفته من از احترام عه که حرفی نمیزنم پیش خانواده ولی اگه قرار باشه ده تومن و ب کسی بدی اون منم چون منم احتیاج دارم ولی ازت نمیگیرم چون پول خودته و از این حرفا بزن دیگه بگو مامانم حوصله دعوا ندارم میخای زندگیم زهرمار شه؟ این داستانا بگو فردا پول ضرر شه شوهرم دیگ ولم نمیکنه انقدر غر میزنه

خب نکن اصلا ب خاطر رودروایسی از خودت نگذر...

میدونی اسی بخدا حالم رو بد کردن 

نمیتونم حتی اگ اون پول رو به داداشم ندم 

انقدر حالم رو بد کردن ک دیگ ی تیک طلای کوفتی هم خیر سرم میخواستم بگیرم نمیتونم بگیرم

کاربری دست من و دوستمه