2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حرف بزنیم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره زن داره عقد

اسکولت کرده ؟هدفش چیه؟ 

اگه واقعا فکر میکنه دعاش کردن و دختره و نمیخواد چرا نمیره باطلش کنه؟ 

اگه میخواد پیام دادنش به تو چیه 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

دروغ میگه مجبوره دروغ بگه برا اینکه هروقت اومد سراغت حاضر باشی ، برای اینکه مشکلی براش پیش نیاری مثلا بری به زنش بگی ووو...

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اسکولت کرده ؟هدفش چیه؟ اگه واقعا فکر میکنه دعاش کردن و دختره و نمیخواد چرا نمیره باطلش کنه؟ اگه میخو ...

عزیزم اگ دعاش کرده بودن خودش نمیفهمید نه اینکه بیاد بگه دعام کردن 😂 تا وقتی اثر میکنه که خودت ندونی اگ فهمیدی که باهاش مقابله میکنی

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اره زن داره عقد

اون زنشو داره 

کیفاشو میکنه 

سر دل گرفتگی اومده سراغت 

از فردا بازنش میره گردش و فلان تورم یادش نیست 

ادم رفتی بزار بره 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود