2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حرف بزنیم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انه نگفت کاری کنیم همینجوری حرف میزنیم

خب دیگ شاید مقدمه چینی داره میکنه 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
خب کم کم شروع میکنه میگه داره ترحم میخره الان زنگ زدنش سر چی بود چون گولت بزنه خام شی

زنگ‌نزد 

نمیدونم والا اخه نگفت ادامه بدیم همینجوری خرف زدیم و الان چتارو دو طرفه پاک کردیم

بهش گفتم تو اگ منو میخاستی وقتی خاستگاری باهم حرف زدین میگفتی بهش منو زوری اوردن گف حرف نزدیم

الان میخواد ازدواج کنه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
زنگ‌نزد نمیدونم والا اخه نگفت ادامه بدیم همینجوری خرف زدیم و الان چتارو دو طرفه پاک کردیم

از فردا سرو کله اش پیدا شد تورو خدا بلاک کن 

چون کیفاشو کرده دوراشو زده اومده سمتت 

چرا اون موقع باهات بود 

تورو واسه ازدواج نخواست 

متنفر باش ازش

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود