2777
2789

من یه زمانی خیلی با اراده بودم و همه کارامو انجام میدادم ولی الان دیگه اونجوری نیستم بیاین باهم سعی کنیم روزامونو مفید تر بگذرونیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه وقت تلف کنیم قیمت دلار پایین میاد؟ ا حداقل یه کاری یا مهارتی شروع کنیم

دیگ چیکار کنم

تو بگو اسی 

سر کار میرم حقوقش چس تومان نیست .منتظرم ازمون استخدامی شرکت کنم

درس هم میخونم 

این وسط مسطا هم خورده پاش عروسک و چیز میز میبافم میفروشم

کاربری دست من و دوستمه

هیچ هدفی ندارم. عمدا به بطالت میگذرونم تا زودتر بگذره عمرم تموم شه بره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
دیگ چیکار کنمتو بگو اسی سر کار میرم حقوقش چس تومان نیست .منتظرم ازمون استخدامی شرکت کنمدرس هم میخونم ...

خیلی خوبههه که تلاشتو میکنی برا استخدامی ها هم خوب درس بخون امیدوارم به چیزی که لایقشی برسی

اوکی هستی گروه بزنیم با انگیزه تر ادامه بدیم؟

چیکارا میکردی؟ دانشجویی؟

دوران مدرسه هم زبان میخوندم هم ورزش میکردم منظم،هم پادکست خیلی گوش میدادم هم به خودم اهمیت میدادم به پوست و مو و .. و علایقم و خیلی کارای دیگه هرچند کوچیک بودن همشون ولی الان همونارو هم انجام نمیدم،الان دیگه حتی زورم میاد مسواک بزنم🤧

قبلنا همش درس میخوندم الان حالم از هرچی کتابو جزوس بهم میخوره کاش تموم شه این دوران کنکورهدفمم همون ...

تموم میشه ولی مهم اینه که خوب تموم شه یادمه خودمم زمان کنکورم این حسو داشتم ولی همه تلاشمو کردم که به چیزی که دوس دارم برسم ولی از اینکه ادامه دادم راضیم حتی اگه برگردم بیشتر تلاش میکنم