2777
2789
عنوان

احتمال خیانت همسر

79 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنین، به شوهرم شک دارم. اوایل ازدواجمون توی مجازی به یه زن چراغ سبز نشون داده با لایک کردنش. من خودم فهمیدم.بهم گفت چون میخواستم ازش سواستفاده کنم و تخفیف بگیرم ازش، بهش چراغ سبز نشون دادم. میگه اون زمان اینجوری بودم و الان عوض شدم. اما من فکر نمیکنم در حد چراغ سبز بوده باشه.احتمال میدم باهم در ارتباط هم بودن یه مدت.چون چندتا پیج شخصی زنه رو توی گوشیش جستجو کرده بود. درصورتی که میگه اسم کوچیکشو نمی‌دونستم.پس چجوری پنج تا پیج زنه رو پیدا کرده؟ ازش که میپرسم، داد میزنه. تورو خدا کمکم کنین. زنه هم مطلقه هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو زندگی شخصی آقایون تجسس نکنید اگه برای شما زندگی خوب و سالمی فراهم کردند و محبت می‌کنند

آقابون هم همین حرف رو برای زناشون میزنن؟/

که اگر زن خوبیه و محبت میکنه به زندگی شخصیش کاری نداشته باشم؟؟

آقابون هم همین حرف رو برای زناشون میزنن؟/که اگر زن خوبیه و محبت میکنه به زندگی شخصیش کاری نداشته باش ...

نه چون ژنتیک و هورمون و روحیات زن و مرد یکی نیست 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

دقیقاً من چنین شرایطیو داشتم رفتم تهشو درآوردم دیدم قبل از ازدواج با من ۷ سال با اون بوده

قبل از ازدواج باشه ، مشکلی ندارم. آخه بعد از ازدواج اتفاق افتاده. نمیدونم چجوری مطمئن بشم . درست و حسابی باهام حرف نمیزنه.

تو زندگی شخصی آقایون تجسس نکنید اگه برای شما زندگی خوب و سالمی فراهم کردند و محبت می‌کنند

ایشون اصلا زندگی خوب و سالمی برای من فراهم نکردن.کتکم میزنه،پول هیچی نداره،به جای حرف زدن داد میزنه،وسایل می‌شکنه.من با همه چیش ساختم ، فقط این یه مورد خیانت رو نمیتونم قبول کنم. شما که آقا هستی، میشه بهم بگی چجوری بفهمم خیانت کرده یا نه؟

نه چون ژنتیک و هورمون و روحیات زن و مرد یکی نیست

نه والا اینجوری هم نیست.هورمون های من یه جوریه که دوس دارم با چند نفر باشم.مخصوصا که همسرم نه از لحاظ مالی نه از لحاظ جنسی و نه از لحاظ عاطفی نمیتونه تامینم کنه،دلم میخواد یه مرد بهم پول بده،یکیش محبت کنه بهم،یکیشم عاشقم باشه و مسائل جنسی.پس الان اجازه دارم خیانت کنم ؟ نه به خودم این اجازه رو نمیدم چون قبل از نیازم، من یه انسان آگاهم. آیا مرد انسان آگاهی نیست و اونقدر از من پایین تره که نمیتونه به این اصول و قواعد پایبند باشه ؟ یه لحظه دین رو ول کن،عاقلانه نگاه کن میفهمی چی میگم.

آقابون هم همین حرف رو برای زناشون میزنن؟/که اگر زن خوبیه و محبت میکنه به زندگی شخصیش کاری نداشته باش ...

والا شوهرم تا حالا منو با هزارتا زن مقایسه کرده. یه بارم من با اکسم مقایسه کردم، روانی شده بود. من نمی‌دونم این مردها فکرمیکنن ما دلمون از سنگه؟ و فقط خودشون ناراحت میشن؟