2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه دیشب اومدن ۵تا پرتغال خوردن!!

ببین من مهمون بیاد خونم خداشاهده هرچی داشته باشم تو خونه میذارم جلوش هرچقدم بخوره میگم نوش جونش ولی مادرشوهرم که میاد اینقد ندید بدید بازی درمیاره و عین قحطی زده ها وحشیانه میخوره بدم میاد. اصلا هم منظورم به اون خوراکیها نیس که خورده میشن از رفتارش بدم میاد 

خودش دعوت میکنه ؟ یاخودشون میان ؟چقدزشته آدم لقمه مهمونامون بشماره بهش بگو اینطوری رفتارمیکنی روزیت ...

مادرشوهر و پدرشوهر من قبلا هفته ای دو شب همین که میخواستیم شام بخوریم یهویی میومدن خونمون. منم شامو میاوردم انگار که اصلا دعوتن قبل از ما شروع میکردن منم کسی مهمونم باشه بی احترامی نمیکنم هرچقدم رفتارش بد باشه ولی خب واقعا خیلی حرکت زشتیه اینکار. الان دو سه ماهیه دیگه نمیان چون یه مدت همسرم گفت شکم دراوردم شام نمیخورم منم شام سبک درست میکردم چندبار تیرشون به سنگ خورد دیگه نمیان 

از چیزایی ک خودم عاشقشونم بله بدم میاد و میدونن خودشون 🤣🤣🤣 مثلا چندوقت پیش شوهرم برام پشمک خرید تعارف خشکه زدم به مامانش اینا پدرشوهرم گفت اگر دستمون بره سمت پشمکا همینجا تشنج میکنی که الکی تعارف نکن گفتم درست میگید پس با اجازه اومدم بالا خونه خودم 🤣🤣🤣 وقتی هم میان خونم خوراکیا موردعلاقمو قایم میکنم شوهرمم ناراحت نمیشه اوایل میشد

ببین من مهمون بیاد خونم خداشاهده هرچی داشته باشم تو خونه میذارم جلوش هرچقدم بخوره میگم نوش جونش ولی ...

وای مادرشوهرمنم اینه بعدم یه مشت ازکشمشا برمی‌داره میریزه ت جیب پدرشوهرم 

باورت نمیشه بردارشوهربزرگم بهشون میگه خوردنیه ولی بردنی نیس

دیگه تو روشون میگه