2777
2789
عنوان

ازدواج کردم به نظرتون زشته از خانواده هامون پول میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
خرجاتون چقدر بالاس کمی پس انداز کنید

بخوام پس انداز کنم میشه ماهی نهایت پنج یا شیش که در یک سال حدودهفتهد تومن که واقعا چیزی نیست

من اینجوری در نظر میگیرم که زیاد سخت نگیریم و اون لحظه حالا با یه خوردنی شادتر باشیم 😂

ما می‌خواستیم همینجور نامزد بمونیم اما خانواده هامون گفتن عقد کنید شمارو حمایت می‌کنیمبا این حال ۱۶ ...

خب این که متاهل بودن و پول گرفتن از خانواده ها نیست

عقد هستی هنوز و تو خونه پدرتی , پس خرجت بر عهده ی پدرته هنوز 

مشکلی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوام پس انداز کنم میشه ماهی نهایت پنج یا شیش که در یک سال حدودهفتهد تومن که واقعا چیزی نیستمن اینجو ...

عزیزززیم 😅

چی بگم والا بلاخره دلت خوش میشه خونواده کمک میکنن و حمایت .پول اسراف نمیشه 

اینجوری دیگه ناراحت نمیشی 

این شکم چیه ادمو وادار به خرج کردن میکنه والا 😅

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

عزیزززیم 😅چی بگم والا بلاخره دلت خوش میشه خونواده کمک میکنن و حمایت .پول اسراف نمیشه اینجوری دیگه ن ...

حرفتون منطقی بود شما 

ولی چقد عجیب بوده  تو این شرایط بدون تضمین کارشون یا حتی ی شغل پاره وقت ازدواج کردن 

دانشجو هم ک باشید خوبه ادم ب شغل پاره وقت کنارش داشته باشه هزینه هاتون هم بالاست راحترید خودتون

حرفتون منطقی بود شما ولی چقد عجیب بوده تو این شرایط بدون تضمین کارشون یا حتی ی شغل پاره وقت ازدواج ...

ممنون عزیزم 

دقیقا خیلی خیلی سخت شده همچی 

اون زمان میگفتن آقایون زن خونه دار میخوام 

الان دیگه شرایط عوض شده 

هر دو باید دست به دست هم بدن تلاش کنن 

اتفاقا درست میگین چون دوستم با اینکه دانشجو بود 

سرکارم میرفت دسنش تو جیبش بود 

حالا فک کن ۸ .۹سال پیش 

الان دیگه شرایط سخت ترم شده 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

ممنون عزیزم دقیقا خیلی خیلی سخت شده همچی اون زمان میگفتن آقایون زن خونه دار میخوام الان دیگه شرایط ع ...

من خودمم هم دانشجو ام هم دوجا دارم کار میکنم  پدرمم وضع بدی نداره اتفاقا خیلیم خوبه وضعش اما بحث اینجاست بچه مهمون خونه پدر مادرشه ب نظر من از ی جایی ب بعد باید مستقل شه 

من خودمم هم دانشجو ام هم دوجا دارم کار میکنم پدرمم وضع بدی نداره اتفاقا خیلیم خوبه وضعش اما بحث این ...

آفرین این و خیلی دوسداشتم بشنوم 

مستقل شدن روی پای خودش واستادن 

چقد عالی که تو زندگیت هدفمند هستی 💚😍موفق باشی 

حمایت خوبه از طرف خونواده 

ولی خودت بتونی گیلیمتو از اب بکشی بیرون 

به مراتب با ارزش تره 

آفرین این و خیلی دوسداشتم بشنوم مستقل شدن روی پای خودش واستادن چقد عالی که تو زندگیت هدفمند هستی 💚� ...

هرکی از ی لحاظ هوشمندانه عمل میکنه دیگه منم شاید تو روابطم خوب بلد نبودم ولی

مرسی عزیزدلم