2777
2789
عنوان

عکس از خیانت همسرم

225 بازدید | 15 پست

از تلگرام چت هاش عکس دارم قرار گذاشته و حتی طرففته فلان ماشین تویی و شوهرم گفته اره.

با ی دختر هم دوست بوده و پیام عاشقانه فرستاده تو اینستا .حتی براش پول هم واریز کرده فک کنم ب خاطر رابطه.تو چت نگفتن ک رابطه داشتن فقط گفته ۴۰۰میزنم برات و اونم گفته می بوسمت و عاشقانه

چیزی مصرف میکرده تو ماشین پیک نیک دستش بوده و سیگار و فیلم دود هم افتاده تو فیلم 

قاضی شوهرم رو محکوم میکنه ایا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصل پیامم ببری باز سخته ثابت کردنش چون این کار  حکمش سنگینه  ...فقط شاهد اونم حین ارتکاب جرم میتونه ثابتش کنه چون هردو مرد هستن میتونه راحت منکر شه و بگه برای مزاح بوده 

و اخرشم میتونه برای اسکرین شاتا ازت شکایت کنه چون جرم هست اگه نتونی ثابت کنی حقیقتو میگی

از اونجایی که همسرت فاعله بهتده با این شرایط مدرک بیشتری جمع کنی

راهی جز شات ندارم

اگه نتونی ثابت کنی که اینکارو کرده میتونه به جرم خدشه زدن به ابروش با اسکرین شاتا اعاده حیثیت کنه ها! اونم دوسال حبس و شلاق داره

چون مجازات این رابطه مرد با مرد خیلی سنگینه حتی ممکنه اعدام باشه قاضی به استناد اسکرین حکم نمیده

هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم شوهرت میتونه از زیر تمام اون پیامها دربره به راحتی، چت با همجنسش رو هم میتونه بگه سرکاری یوده برای خنده. چت با دختره و واریز پول براش رو هم میتونه از زیرش بزنه بیرون بگه ازش خرید کرده و هزارتا چرند دیگه. من دوستم از شوهرش صدا ضبط کرده بود که دختر اورد خونه و صدای رابطشون داد دادگاه قبول نکردن ازش گفتن قابل استناد نیست

میگم که اخرم محکوم میشه خود استارتر تو دادگاه

دوست من که مدرک دوربین های ورودی منزل و همسایه روبه رو و صدای رابطه سوک.س اونا رو داشت محکوم شد به شلاق و پرداخت جریمه نقدی و انفصال خدمت از شغل دولتی که هنوزم 5 ساله تو دادگاهاست هیج کار نتونسته بکنه

اینجا فقط باید دوتا شاهد ببری سر جرم تا بتونی ثابت کتی

دقیقا تازه بگم اگر بازم با هم تو خونه باشن کاری ندارن فقط باید سر سوکس اینا رو گرفت در اون حالت ذوشاهد مرد میخاد این شرط اصلا عملی نمیشه برای همین که این جرم خیلی سنگینه اسلام شرط پذیرش خیلی سختی هم براش گذاشته. بهتره استارتر الکی برای خودش جرم درست نکنه. 

اینجا فقط باید دوتا شاهد ببری سر جرم تا بتونی ثابت کتی

تازه بهتون بگم که شوهر دوستم تازه در جواب این حرکت خانومش گفت از کجا معلوم که خودت عاشق مردی نشدی و میخای با این بهانه طلاق بگیری.اینم جوابش