2777
2789

دخترم ۳/۵سالشه .امشب براش خریدم تا روی زانوش هست حالت پالتویی .میگم که براسال دیگشم خوبه یاکوچیکش میشه برم بزرگتر بگیرم ..

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ۶سالگی اندازه میشه

فکز نمیکنم ..اخه سالی ۷ الی ۸ سانت قد دخترا رشد میکنه ..یعنی تاسال دیگ میاد روی رونش ..حالت پالتو هست 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من برا پسرم که ۴ سالشه سایز ۴۵ میگیرم

جدی کوچیک نیس براش ..ولی فکر میکنم قواره ها فرق میکنن

برای ۵_۶ ساله عزیزم

حالت پالتو عزیزم الان تاروی زانوهست درسال ۷ تا۸ سانت رشد قد دارن میاد تاروی رونش و کوتاه میشه .تازه اونموقع دخترم ۴رسال و نیم میشه

اگه احساس می‌کنی خیلی بلند نیست و اذیت نیست امسال و سال آینده بپوش بذاش

ن الان که عالیه براش من میگم حداقل براسال دیگشم اندازش بشه

دختر من ۴ سال و نیمشه ۴۵ میپوشه ۵۰ هنوز براش خیلی بزرگه

بلیزشلوار اره دحترم ۴۰ ۴۵ هست ..اما کاپشن چون زیرش هم چنددست دیگ لباس باید پوشید میگم یموقع براسال بعدش کوچیکش نشه ..لباسای بچه هم ک قیمتاشون دوبرابر بزرگانه هست حداقل هزینه میکنیم یکی دوسالی بپوشن