2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم صبح سرکار نرو وجلو خودم پیام بده بهش

دلت دعوا میخواد.

دیگه گوشی نمبینی.دلخوشی و آزادیت هم رفت.هر روز جر و بحث و زخم معده و لرزش دست و بی اعتمادی هزار تا مشکل

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ایرانسل منشو چک کن ببین باهاش تماس داشته یا نه اگر شماره شوهرت ایرانسله اگر نیست همراه من رو چک کن من هرررررررررشب مال شوهرمو تک به تک چک میکنم خودش میگه ۷ ساله میگردی خسته نشدی؟ منم هممممش میگم دست بردار گرگعلی 🤣🤣🤣🤣

ایرانسل منشو چک کن ببین باهاش تماس داشته یا نه اگر شماره شوهرت ایرانسله اگر نیست همراه من رو چک کن م ...

منم همینکارو میکردم گنداش که دراومد رفت گوشی مخفی گرفت فک کرد نمیفهمم 

گوشی دخترم گزاشتم رو ظبط رفتم بیرون فرداش اومدم دیدم بله گوشی مخفی داشته به طرف میگفت عشقم هروقت خواستی زنگ بزن زنم تا فردا نیست 😭

اصلا چیزی نداره فقط تو سرچای تلگرامشه

بازم صبر میکردی مدارک بیشتر دستت میومد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.