1399khoshgelam مدیر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3262 عنوان فردا برام یلدایی میارن ذوق دارم | مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 151 پست سلام بچه ها خوبید شبتون بخیر فردا برام خانواده شوهرم یلدایی میارن خیلی ذوق دارم و خیلی ام استرس چون چند تا از فامیلاشونم هستن امشب رو میز و کمی تزئین کردم عکس میفرستم ببینید چطور شده بعدش چند تا سوال دیگه ازتون دارم لطفا بمونید امروز | 03:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 56119 مرسی عشقم😍من خودم و خانوادم مخالف بودیم دیگه دیدم خانواده همسرم دارن کلی تدارک میبینن منم گفتم حداق ... من ندیدم عکس سمارو دوست داشتی باز بزار
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3262 لباست قشنگه مشکیه یا زرشکی؟ زرشکی سایه مشکی داره
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1376 بازم دیر رسیدم..عزیزم عکس میزی ک تزئین کردی میفرستی؟ 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3262 قشنگه لباست😍 ولی نیاز به ساپورت نداره بلنده خوبه دیگه آره خیلی کوتاه نیست
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1376 نه دوختم خیلدایی خوشگلههههه خیلی بت میاد مبارکت باشه انشالله همیشه به شااادی 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3262 خیلدایی خوشگلههههه خیلی بت میاد مبارکت باشه انشالله همیشه به شااادی مرسی عزیزم چشمات خوشگل میبینه ممنون فداتشم
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 7905 مرسی عزیزم چشمات خوشگل میبینه ممنون فداتشم منم پس فردا میارن میزت برام مهمه ایده بگیرمحتما تگم کن بازبزارر من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
1399khoshgelam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 3262 منم پس فردا میارن میزت برام مهمه ایده بگیرمحتما تگم کن بازبزارر هستی الان بزارم؟ به درد ایده گرفتن نمیخوره زشته۰😂
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 7905 هستی الان بزارم؟ به درد ایده گرفتن نمیخوره زشته۰😂 بزار عزیزملباستم بزار من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 7905 خوبه گلمبخوشی انشالاخریدات چیه همون کادوهاتو اینک پذیرایت چیه از مهمونا من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟