2777
2789
عنوان

از خاطرات خنده دارم براتون تعریف کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 46 پست
😂✋ من تنها دختری شاید باشم که هیچوقت بهم نگفتن جای نازنازیت و این چیزامستقیم رفتن سر اصل مطلب

اسمش یه جوریه برای بچه اخه!!

عاشق مامانتم

از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش یه جوریه برای بچه اخه!!عاشق مامانتم

رک بود و اهل این چیزا نبود

مستقیم گفت اره ببین اینه داستان

منم گفتم اوکی

🤣 خیالمو راحت کرد

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

😂😂✋ من میدونستم بچه ها اون موقع مسخره بازی در میاوردن، من لبخند ملیح میزدم ک یعنی من نمیدونم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

😂😂✋ من میدونستم بچه ها اون موقع مسخره بازی در میاوردن، من لبخند ملیح میزدم ک یعنی من نمیدونم

من خیلی مثبت بودمممم

اصلا ازین حرفا بلد نبودم😂😁🥴

از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم

من خیلی مثبت بودمممماصلا ازین حرفا بلد نبودم😂😁🥴

عالیه

🥴🥰 چند سالته بگردم؟

با اینکه مادر شوهرم طبقه پایین هست ولی خدایی تو تربیت دخالت نمیکنه

نه واسه من جلوشون یه حرفایی میزدن که نباید،یا طرفداری بی مورد میکردن از بچه

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡