2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی موجودی کارتم همینقدره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 458 پست
🥲🎻🐭

رفیق من میگن تا حالا دیدی به روت بیارم 

فقططط فقطط ۳۶ تومن تو حساب داری 

بجاش بهت میگم یه قلب دوتا کلیه و کلی اعضای دیگه داری که خیلی می ارزن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط حس پاهات وقتی سِر میشه 🤣🤣

وای سلول های بدنم دارن جیغ میکشن😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

رفیق من میگن تا حالا دیدی به روت بیارم فقططط فقطط ۳۶ تومن تو حساب داری بجاش بهت میگم یه قلب دوتا کلی ...

اره دوست من. ثروت اصلی همیناست. بالاتر از اون من خدایی دارم و خدا مثل خودش نداره تو عرش کبریایی خودش! من بسیار ثروتمندم. آه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
یارانه دیگه جواب نمیده منو فقط واریزی میلیاردی خوشحال میکنه🤣🤣🤣

یادت نره بعد از واریز میلیاردی یه تاپیک با موضوع چطور سرمایه گذاری کنم بزارم بانک یا ملک بخرم یا طلا یا چی ؟ 

بزنی 🤣

یادت نره بعد از واریز میلیاردی یه تاپیک با موضوع چطور سرمایه گذاری کنم بزارم بانک یا ملک بخرم یا طلا ...

نه دیگه اونموقع بای نینی سایت😂😂 میرم بلاگر میشم فخر میفروشم😂😂😂

بچها من برم لالا دیگه😂تا بقیه بیدار نشدن

ان اشاالله تنتون سالم دلهاتون شاد و لبتون خندون و کارتتون پر باشه همیشه

شبتون خوش 

تو دوتا پا داری دوتا دست داری دوتا چشم دادی 😍😍😍 تو انسان خیلی خوشبختی

متشکرم. بله عزیزم همینطوره. شما هم همینطور دوست من. پول چرک کف دسته. بهترین چرکی که میتونی به عمرت ببینی😭🤣🤣🤣