2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی موجودی کارتم همینقدره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 492 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرم اینه که بریم پول نروژی ها رو از مالک بگیریم😂😂😂😂

ببین از دار دنیا همین نفس کشیدنو داریم ببینم نمیتونی همونم کار کنی قطع کنن😂😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

عزیزممچقدر عجیبه چون من دوست داشتم جای الان شما باشم🥲 ایشالا همیشه جیبت پرپول باشه و زندگیت پربرکتت ...

واقعا میگی ؟ سخته ها سرپرست خانواده بودن ...باید هم مادر باشم هم پدر 🥲🤦‍♀️ فکر نمی کردم کسی که مجرده بخواد جای من باشه😑😵‍💫😂

ممنون گلم همچنین❤️🌸🌷🥰

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
۲۰۰ میلیون ریال بود دیگه؟؟

نه ۲ میلیارد ریال معادل ۲۰۰‌ میلیون تومان😐🤦‍♀️😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
اع دوستی😢دلمو شیکستی

زدی قلب منو تیکه پاره کردی با پاشنه بلند سوراخش کردی با شمشیر نصفش کردی حالا میگی شیکستسسیی؟؟؟؟؟ برید کنار میخوام خودمو تو گِل بِپِلکونوم😭😭😭😭😭😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
زدی قلب منو تیکه پاره کردی با پاشنه بلند سوراخش کردی با شمشیر نصفش کردی حالا میگی شیکستسسیی؟؟؟؟؟ بری ...

😂😂 بشکنه این دست که من فقط بهت محبت کردم 

محض رضای پول دست نگهدار یه دقه نپلکون

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر