هعی_چی_بگم_والا مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 عنوان شاید باورتون نشه ولی موجودی کارتم همینقدره😂 | مشاهده متن کامل بحث + 25802 بازدید | 618 پست کاشکی معجزه بشه یهو پول بیاد تو کارتم😂😂 شما چقد دارین؟🥲 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂 امروز | 03:26 28 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7153 تو گفتی آدم باید قطره لیوانو ببینه منم در تایید گفتم نه نیمه ی پر لیوانو 🥲 خب از اینا بزارر. وسطش ،،،، 😂 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 بچها باهم آشنا بشیم یا آشناها باهم بشن؟ من اوکیم 🤝🏻 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1193 تو از نداشتن چی میدونی بچه مایه؟😂😂😂 فک نمیکردم یروز با ۱ میلیون تومن پول پولدار شم 🥰🗿💅🏻
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 ومنی که حتی نمیتونم موجودی ها رو بخونم🤣 منم یکان دهگان صدگان میکنم🤣🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7153 من اوکیم 🤝🏻 منم 🤌🏻 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 ۳۶ هزار تومن به نیمه نمیرسه قطره است🥲 چرا تیر میزنی به قلبم هی یزییییید🤣🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 وای😂😂😂😂واقعا دمش گرم با این همه موجودی که به ما داده ایشالا ده میلیون برابرش بیاد تو کارتت عزیزممممم من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
xenomorph عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1785 عزیزم گفتی اسمت چیه؟ تو از الان دوست خوب منی😂😂😂😂 خخخ ایول دمت گرم 😂😂😂 یوخده پول بده بهم من هنوزم پول لازمم 😂😂😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7153 از اینا،،،🗿 با اینکه دیره ولی ممنون برای از اینا،،،،🌼🌼 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 برام لالای بخون پس🥺 خدمتکارم همیشه برام میخوند زخم حرف ها از چاقو برنده تره🔪🗿😂😂😂😂 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 فک نمیکردم یروز با ۱ میلیون تومن پول پولدار شم 🥰🗿💅🏻 حالا خیلیم پولدار نیستی ما زیادی تحویلت گرفتیم😎😎😂😂😂😂 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7153 چرا تیر میزنی به قلبم هی یزییییید🤣🤣🤣🤣 من دوست خوب تو ام تو قطره رو ببین فعلا😂از بیا باهم ببینم تا قطره تبخیر نشده سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1615 منم 🤌🏻 چی تو دستت داری؟ من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂