2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلدمیه شب من ناله کنم یه شب تو😂

😂😂😂😂ژان 

تاپیکمو بخون بیا ببینم چقد مهارت داری🥲😭😂

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

کدومش اون سوتی؟چن سالته چیبس نمکی😂

آره خیلی بخاطرش ناراحتم 

بیست و یک

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

آره خیلی بخاطرش ناراحتم بیست و یک

باید از اول جریان قرارمیگرفتم

الان نمیدونم پسره کیه چجوری اشناشدین میخایش میخادت قضیه چیه اینا ولی اوستای این کارام منم😂 ن بابا سوتی نیس یه شاته دیگ مگ چیکار کردی 

بعدش چیشد چی گف

باید از اول جریان قرارمیگرفتمالان نمیدونم پسره کیه چجوری اشناشدین میخایش میخادت قضیه چیه اینا ولی او ...

ساعت یازده اومد دایرکت 

من یک جوابشو دادم 

نمیشناسمش 

خلاصه دیدم نوشت شات گرفتید روحم از تنم رفت و برگشت😑

از صفحه چت درومدم 

دیدم پیام داد 

باز کردم دیدم گفته شات گرفتی خلاصه گفتم آره دادم دوستم گفت چرا گفتم چون با مشورت اون دایرکتتو جواب دادم این پیاممو لایک زد و موضوعو عوض کرد 

عهی🥲😂

ساعت یازده اومد دایرکت من یک جوابشو دادم نمیشناسمش خلاصه دیدم نوشت شات گرفتید روحم از تنم رفت و برگش ...

پس جنبه داشته ناراحت نشده خیلی از پسرا بودن الان قیافه میگرفتن میرفتن فلان

اینجور ک میگی خونگرمه

پس جنبه داشته ناراحت نشده خیلی از پسرا بودن الان قیافه میگرفتن میرفتن فلاناینجور ک میگی خونگرمه

آره از نظر اینا بچه خوبی بود 

منتها از یسری حرفاش خوشم نیومد گفتم بحثو عوض کن نکرد 

پیامم به مامانم🙂☺️