2777
2789

برای تحصیل .

اونم تنهای بدون خانواده. چجوری خانوادشون اجازه میدن. همش برام سواله

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

برای زندگی کردن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به سادگی 

چرا نباید اجازه بدن ؟

خواهر من سالهاست رفته . مامانم از خداش بود منم برم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرا خانواده نباید اجازه بده

من دیدم کسی نمیزاشتن تو ایران بره بیرون بعد فرستادنش خارج برای تحصیل

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
به سادگی چرا نباید اجازه بدن ؟خواهر من سالهاست رفته . مامانم از خداش بود منم برم

نظر بابات چی بود

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

اخه چرا بايد مخالفت كننوقتي هرطور حساب كني رفتنشون بهتره

سر غیرت و حساسیت و ابرو و جواب پس دادن

بعد پشت سر دختر کلی حرف درست میکنن

سر غیرت و حساسیت و ابرو و جواب پس دادنبعد پشت سر دختر کلی حرف درست میکنن

اينا تعصبات افراطيه 

وگرنه طرف ميره دنبال زندگيش يا درسش چ جواب پس دادني اخه 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
نظر بابات چی بود

بابامم هم همینطور 

چرا باید مخالف باشه آخه ؟

بعد ۱۸ سالگی دختر و پسر برای خروج از کشور نیاز به اجازه ی والدین هم ندارن . فقط بحث حمایت مالی میمونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan