2777
2789
عنوان

امشب باز رفتیم خونه همون خانمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 113 پست
تو دلمه که بگم میترسم بحث بشهبنظرتون چه سیاستی بریزم که فقط شوهرش متوجه بشه چرا نمیرم خونش

ی بار نیم کیلو میوه و تخمه ببر بگو خریدم باهم بخوریم دورهمیم بگو اخه بدون تنقلات ک نمیشه مهمونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی بار نیم کیلو میوه و تخمه ببر بگو خریدم باهم بخوریم دورهمیم بگو اخه بدون تنقلات ک نمیشه مهمونی

بخخخخخدااااااا می‌بریم

ولی باز از رو نمیره

ببین چن ساله میشناسمش 

چننننند ساله یه بلوز شلوار بنفش داره همونو هرررررر سری میپوشه 

هرررر سری همون

بعد میبینه من به خودم رسیدم میگه بیکاری هم خوبه هاااا عوضش خط چشم قشنگی کشیدی

خب شاید دوس نداره برید فقط شوهرش دعوت میکنه اون نمیخواد که برید نه خونه رو تمیز میکنه ونه کار دیگه نرید 

یه وقتی زنگ زد بگید بریم رستوران هرکی دونگ خودشو بده 

یا بابقیه هماهنگ کنید هرکسی یه چیز ساده درست کنه باخودتون ببرید یکی ماکارانی ،یکی الویه ...چیکاریی نیس وقتی نمی‌تونید قطع رابطه ام کنید 

خب شاید دوس نداره برید فقط شوهرش دعوت میکنه اون نمیخواد که برید نه خونه رو تمیز میکنه ونه کار دیگه ن ...

منم همينو میگم

شوهرم هم میگه حق داری نیا 

خودم میرم یکساعت میام

باز شوهرش زنگ زو زنگ که باید بیاین 

بخخخخخدااااااا می‌بریمولی باز از رو نمیرهببین چن ساله میشناسمش چننننند ساله یه بلوز شلوار بنفش داره ...

خب بگو اینا اراستگیه یه زنه باید همیشه خوش پوش وخوش لباس باشه لباس جدید بخرعه

خب شما چرا می‌رید ؟به دعوت کی می‌رید ؟اگر دوست نداره چرا می‌رید ؟میخوای احترام بزاری یک ساعت باشید ب ...

بچه هم ندارم بدشانسی

والا من دوس ندارم برم

از بس شوهرش التماس میکنه مجبور میشم 

چاره ایی نیس خیلی احمقه زنه مگه میشه هم مهمون بخوای وهم بی محل کنی

از عمد میکنه

با لبخند تمسخرآمیز نگاه میکنه بهمون.

و مطططططمعنم هدف اصلیش منم

انگار کیف میکنه