2777
2789
عنوان

از اونی که عاشقش بودید چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 134 پست
خودم خیلی دوست دارم مشاوره برم اما شوهرم نمیزاره همش مقاومت میکنه .خداشاهده چندسال پیش به زور راضی ک ...

خودت تنهایی برو حالت بهتر میشه 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

ببین عزیزدلم یه ذکرواس من معجزه میکنه هرموقع حالت بدشد چیزی خاستی اول صلوات بعدش هم تاده بار بگو یاو ...

ممنون باشه عزیزم ایشالا از فردا انجام میدم امیدم به خداست که جواب بده .یه دنیا ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون باشه عزیزم ایشالا از فردا انجام میدم امیدم به خداست که جواب بده .یه دنیا ممنون

عزیزمی ابجی گلم تنهاچیزی ک میدونستم گلم توکل بخداکن ایشالادرست میشه ارامش توارامش منه فداتشم

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
ایشالا یه مشاور خوب پیدا کنم چشم حتما باید برم

مشاور واقعا منو نجات داد داغون داغون بودم خیلی کمکم کرد ب نظرم مشاور خانوم بهتر درک میکنه 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

عزیزمی ابجی گلم تنهاچیزی ک میدونستم گلم توکل بخداکن ایشالادرست میشه ارامش توارامش منه فداتشم

ایشالا که خودت همیشه در آرامش و خوشی ‌سلامتی باشی .عشقی که بهم آرامش دادی واقعا کمی آروم شدم مرررررررسی😘😘دلم به ذکرت قرصه

مشاور واقعا منو نجات داد داغون داغون بودم خیلی کمکم کرد ب نظرم مشاور خانوم بهتر درک میکنه

خداروشکر که نتیجه داده برات عزیزم. آره خانوم خیلی بهتره منکه کلا شوهرم اجازه هم نمیده پیش آقا برم تو بگو بهترین تو دنیا باشه😅

نه فقط بگواشتباه کردم که کسی مث تورو ازدست دادم همین خودش میفهمه که به اشتباهت پی بردی عزیزابجی

آره بهترین جمله ای هستش که میتونم بهش بگم ..

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ایشالا که خودت همیشه در آرامش و خوشی ‌سلامتی باشی .عشقی که بهم آرامش دادی واقعا کمی آروم شدم مرررررر ...

خداروشکر ک اروم شدی عزیزدلم گاهی یه فکراشتباه باعث میشه روح وروان ادم بهم بریزه یه فکردرست هم میتونه کلی ادم رو امیدوارکنه عزیزم فقط باعقلت تصمیم بگیرنه بااحساست گلم ومهم ترازهمه توکل به خدا

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
عزیز دلم من نمیگم شوهرت بده اصلا.میگم دلت پیش اونه تا ابد نمیتونی فراموشش کنی من تجربه خودمو دارم می ...

آره هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم ،

کارای شوهرم ابدا به چشمم نمیاد 

خوشحال میشم که یکی این همه بهم اهمیت میده 

ولی احساس آرامش و عشق آتشین رو ندارم اصلا 

از طرفی حتی اگه بخوام جدا بشم 

اون شخص منو نمیپذیره چون من ولش کردم 

و رفتم با یکی دیگه .. اون نمیگه اگه این زن

واقعا منو میخواست نمی‌رفت با کسی دیگه ؟

این قضیه به نظرت از دلش پاک میشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو‌ منی یا من تو ام 😐

چرا 😅