2777
2789
طلا و نقره بهترین موقعیت خریده برا سرمایه گذاری الیته من نقره رو بیشتر سوددهی میبینم در سالهای آینده

نظرتون در مورد ملک چیه تا سال آینده رشدی داره؟ طلا کی رشدش به نظرتون کمتر میشه و به رکود میخوره؟

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرتون در مورد ملک چیه تا سال آینده رشدی داره؟ طلا کی رشدش به نظرتون کمتر میشه و به رکود میخوره؟

به نظر من ملک رشد خودش و کرده اما طلا یه سرمایه گذاری برا اینده و جنگ و شرایط بد اقتصادی هستش البته اگه خونه داشته باشی طلا بهتره نه اینکه خونه رو بفروشی طلا بخری 

به نظر من ملک رشد خودش و کرده اما طلا یه سرمایه گذاری برا اینده و جنگ و شرایط بد اقتصادی هستش البته ...

ببینید من پارسال که خونه گرون بود و طلا ارزون ۳۴۰ گرم طلا فروختم با رهن خونه تازه تونستم یه واحد مسکن مهر خارج شهر بگیرم اون موقع طلا گرمی ۲۶۵۰بود الان تو یه سال رو خونم ۲۰۰میلیونم به زور رفته اما سلام بود یه میلیارد و هفتصد میشد و باهاش میشد امسال یه خونه خوب تو شهر بخرم خیلی ناراحتم می‌خوام بدونم آگه این وضع ادامه داره خونرو بفروشم دوباره طلا بگیرم هر چند الان با پول اون خونه ۲۰۰گرمم طلا نمیشه البته خونه دیگه ندارم ولی مستاجرم نیستم خونه بابام ساکنان.این که گفتید ملک رشدشو کرده اتفاقا دو ساله بخاطر رکود کلی از بازارهای دیگه عقبه و اتفاقا بازارهای دیگه رشدشونو کردن به نظرم باز موندم چی کنم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
ببینید من پارسال که خونه گرون بود و طلا ارزون ۳۴۰ گرم طلا فروختم با رهن خونه تازه تونستم یه واحد مسک ...

شاید جایی ک سرمایه گذاشتید موقعیت خوبی نبوده وگرنه هر جایی دیگه خونه رو میخریدی بهتر رشد میکرد ، بازم از نظر دوستان دیگه استفاده کنید اما من نظرم اینکه خونه رو ب طلا تبدیل نکنید ، طلا برا سرمایه گذاری اینده اس و چند ساله یعنی پولی ک احتیاج نداری بخوابه و دست بهش نزنید از این به بعد هر مبلغی دستتون میاد میتونی طلا بخری یا از برنامه طلاسی مبلغ پایین بگیری و سرمایه گذاری کنی

شاید جایی ک سرمایه گذاشتید موقعیت خوبی نبوده وگرنه هر جایی دیگه خونه رو میخریدی بهتر رشد میکرد ، باز ...

والا پارسال همون مسکن مهرم با پول ۳۴۰گرم طلا نمیدادن وگرنه من از خدام بود ملکی با موقعیت بهتر بخرم حتی مجبور شدم ۶۰تومن رهن خونرو رو پول طلام بزارم یهو امسال طلا عجیب غریب رشد کرد وگرنه من ۱۲سال طلا داشتم هیچ وقت در عرض یک سال دو برابر نشده بود که فکر کنم بخاطر شرایط جنگی بازار ملک کساد شد و بازار طلا خیلی گرم شد حالا باز نمی‌دونم آینده چی بشه آینده حداقل تو کشور ما اصلا قابل پیشبینی نیست

درسته طلا جهش زیادی داشته ، اینکه کسی بخواد دقیق بگه اینده رو دروغ گفته اما تا حدودی میشه پیش بینی کرد ، به نظرم دیگه دیره برا شما ک خونه رو با طلا عوض کنید اگه طلای ابشده ۱۴ بود من میگفتم عوض کنید الان ابشده ۲۱ هستش تا ۲۵ میره حالا من گرمی معامله نمی‌کنم و قیمت ابشده رو دارم ملک و دارید نگه دارید و به فکر پس انداز کنارش باشید 

بنظرتون امکانش هست یکم اصلاح شه قیمت و ۲۰۰ ۳۰۰ بیاد پایین ؟

مگه حواله کار میکنید ک مهمه اصلاح ۲۰۰؟ نقدی فیزیکی فرقی نمیکنه زیاد این اصلاح ها چون سقف بالاتری داره ، کسی که سرمایه داره قانون خرید پله ای هستش ک مقداری خرید کنه اگه اومد پایین تر پله دوم خرید بزنه