اونقدر تعریف کرد و گفت خیلی وقته دنبال خونه ایم و خونه به قشنگی خونه ی شما پیدا نکردیم، چطوری دلتون میاد بفروشین که من و همسرم داشتیم پشیمون میشدیم 🤕
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همسرم رو به زور راضی کردم برای فروش، قشنگ تو چشماش دیدم دو دل شده
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خیلی جالبی 🤣 ولی جالب تر اون خانمه ست ، نباید اشتیاق خودشو اینطوری تابلو نشون میداد آدم اینجور موقع ها باید خودشو کنترل کنه حتما
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
محلمون منطقه ی خوبیه اما میخوام بریم بهترین جای شهرمون، اونوقت کلی از محله و همسایه ها تعزیف کردن، گفتن 5 سال پیش منطقه ی ما میشستن هیچ جا مثل این محله ادماش سالم نیستن، کلی رو همسرم کار مردم که به خاطر بچه ها باید بریم بالاشهر داشتن اونوقت اينا...
قم عزیزم، دو طبقس خونمون، همکف مستاجره بالا هم دوبلکس سه خواب، خودمون ساختیم خیلی خونه ی خوبیه اما از محل کار خودم و مدرسه ی دخترم دوره با اینکه منطقه ی خوبیه اما دوست دارم بریم جای بهتر
خیلی جالبی 🤣 ولی جالب تر اون خانمه ست ، نباید اشتیاق خودشو اینطوری تابلو نشون میداد آدم اینجور موقع ...
دقیقا، اینجور وقتا میزنن تو سر مال اونوقت اینا بازار گرمی میکردن😅
یه مشتری هم دقیقا این مدلی واس خونه ما اومد اینقدر تعریف تمجید کرد ما گفتیم دیگه تمومه....رفت پشت س ...
لعنتیا 😅