2777
2789
مدام به خودم میگم اون به دردت نمیخورهولی آخه میدونی تو شرایط سخت زندگیم وقتایی که بچه بودم و هیچی نم ...

بنظرم یهو ازش دل نکن 

کم کم سعی کن فراموشش کنی 

پله پله بذارش کنار و باهاشون درمیون بذار که باید از هم جدا بشین 

البته این درصورتیه که فکر می‌کنی به هم نمی‌خوریم اگر به هم میخوریم خب ازدواج کنین با هم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو داری خودتو قانع میکنی وگرنه وقتی کات کردی بدی هاشو میبینی و اینکه یه آدم ممکنه خوبی هم داشته باشه ...

واقعا بدی های زیادی داره ولی من شیرین عقل هستم بفرمایید شیرینی بردارید از مغزم😭😂

سال آخر علوم آزمایشگاهی ام تو شوهر کردن هیچی نیست شوهر من پرو پرو گرفت خوابید منو تنها گذاشت

من دلم بغل میخواد الان 😂😑 من اگه شوهر داشتم وا نمیستادن اون بیاد خودم میرفتم میچسبیدم به یارو 

همینقدر کنه هستم😂😑البته الان پریودم احساساتم فوران کرده 

هروقت پریود نباشم تف میکنم تو غذاش😂😑

بنظرم یهو ازش دل نکن کم کم سعی کن فراموشش کنی پله پله بذارش کنار و باهاشون درمیون بذار که باید از هم ...

ازین لحاظ که طرز فکرامون باهم فرق داره به هم نمیخورم

تنها تفاهممون اینه که جفتمون همو خیلی دوسداریم و وابسته همیم،تا الان فقططط بخاطر وابستگی همدیگه رو بخشیدیم و همه چیو حل کردیم وگرنه هیچ وقت سر حرف زدن به توافق نرسیدیم هر بار اشتباهامونو تکرار میکنیم ولی چون همو دوسداریم باز همو میبخشیم و اینجوری جفتمون خیییلی اذیت میشیم

من دلم بغل میخواد الان 😂😑 من اگه شوهر داشتم وا نمیستادن اون بیاد خودم میرفتم میچسبیدم به یارو همین ...

منم میخام🥲 

دورم از شوهرم ولی 

دانشگاهم 

با شوهرمم قهرم 

اصلنم مهم نیست بجاش میخام زن بگیرم😂😝