2777
2789
هعی خدا من هم پارتنرم سمی بود هم خودم😂😂

😂😂دوست پسر کلن سمیه سممم

من سینگلی رو ترجیح میدم ب دوست پسر 

سر رل اولم ک فاز عاشقی برداشتم یه خواستگار خفن و پولدار و خوشتیپ و با خانواده و با شخصیت و با لول برام اومد بخاطر اون عن آقا رد کردم 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔💔💔💔 مثل سگ پشیمونم 

اولین و آخرین خواستگارم شد😂🤦🏻‍♀️

و واقن خوب بود الان زن گرفته اصن باورت نمئشه زندگیشو ببینی 

چون آشنا هست خبر دارم الان نگید ظاهر زندگیشو میبینی 

خلاصه خودم تر زدم 😂😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیییسسس زن خودمه😂😐😐😐

الانم پری هستم نیاز دارم یکی مارکو بکشه 😂😐خدایا سینگلی چقد درد داره😑😂 

البته دو روز دیگه خوب بشم سینگلی رو دوست دارم😂همینقدر مودی

😂😂دوست پسر کلن سمیه سممممن سینگلی رو ترجیح میدم ب دوست پسر سر رل اولم ک فاز عاشقی برداشتم یه خواست ...

نگووو

ای بابا من ریدم دهن هرچی دوسپسرههه

دقیقا من سه ساله باهاش رابطه دارم این سه سال دارم کیسای مناسبو کلا رد میکنم😂ولی خب یجوریم فوبیا شوهر دارم خیلیم وابسته دوسپسرمم الان جفتمون فهمیدیم بدرد هم نمیخوریم حفته ای دوبار کات میکنیم باز برمیگردیم 

امشب رفت دیگه گفت برنمیگردم😂میگم کاش برنگرده و باز با هم اوکی نشیم ولی مرام چک میکنم ببینم کی پیام میده

گوه تو این حسممم🥲

😂😂😂😂نمیتونمممم وای واقعی دلم خواست یبار پسر بودن و تجربه کنم بعد برم زن بگیرم 😂

😂😂تاپیک سم امشب من 

بیا بریم تغییر جنسیت 

من از دختر بودن خبری ندیدم😂😂