2777
2789
عنوان

گند عروس یازده ساله هم ک دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 44 پست
عزیزم دختر ۱۱ساله ی همچین هیکلی نداره مردم زود باور ما 🤦🏻‍♀️به خدا قسم ی دوست داشتم قدش ۱۶۰بود خیل ...

اصلا زیر سن ۱۵ سالگی عقد محضری انجام نمیشه شناسنامه زیر ۱۵ سالگی عکس دار نمیشه 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

رو قیافه اش ف لتر بچگونه میذاره تو یکی از کلیپ هاش انگار فی لتر در رفت قیافش یجور دیگه بود

چه با فیلتررر چه بی فیلتررررر بازم مشخصه بچه نیست 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دختر ۱۱ساله ی همچین هیکلی نداره مردم زود باور ما 🤦🏻‍♀️به خدا قسم ی دوست داشتم قدش ۱۶۰بود خیل ...

بابا منم دیدم تو فامیلم دختره ۲۶ سالشه  ریزو لاغره بش میخوره ۱۵ سالش باشه ولی خدایی این خواست معروف بشه که خداروشکر مردم کمکش کردن 😐😐😐😐🤌🤌🤌

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینه؟

بله خود عتیقشه نکبت 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بابا منم دیدم تو فامیلم دختره ۲۶ سالشه ریزو لاغره بش میخوره ۱۵ سالش باشه ولی خدایی این خواست معروف ...

اره والا مردم زود باور ماااا هنوزم ی عده خنگ دنبالش میکننن اه 

چه با فیلتررر چه بی فیلتررررر بازم مشخصه بچه نیست

یه محتوای مسخره ایی میذاره مثلا میگه من خوشگلترم یا خواهرشوهرم🤧 یا پست میذاره داریم طلاق میگیریم 🤧

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یه محتوای مسخره ایی میذاره مثلا میگه من خوشگلترم یا خواهرشوهرم🤧 یا پست میذاره داریم طلاق میگیریم 🤧

اه شوهرش ازش خجالت نمیکشه؟؟؟ واقعا شوهرش از این خجالت نمیکشه ی زن عقب مونده گیرش اومده 

اه شوهرش ازش خجالت نمیکشه؟؟؟ واقعا شوهرش از این خجالت نمیکشه ی زن عقب مونده گیرش اومده

شوهرش به وسیله زنش داره پول در میاره از این راه چرا خجالت بکشع🙄🤧

اصلا عقد محضری زیر ۱۵ سال انجام نمیشه

چون شناسنامه باید عکسدار باشه

زیر ۱۵ سال هم شناسنامه رو عکس دار نمیکنن اگر بکنن کلی دنگ و فنگ داره

شوهرش به وسیله زنش داره پول در میاره از این راه چرا خجالت بکشع🙄🤧

اه مردک بی غیرت