2777
2789
عنوان

گند عروس یازده ساله هم ک دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 44 پست
اره بابا تابلو بود که همون موقع دراومد گندش

به خدا من اونجا ک داشت با داماد میرقصید به هیکلش توجه کردم اصلا به بچه ی۱۱ساله نمیخورد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اونایی که فالوش کردن 😏😏

خداروشکر من رفتم تو پیچش بلاک کردم گزارش زدم اومدم بیرون 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

فکر کنم چون داشت کودک همسری عادی میکرد گرفتنش پیجشم بستن

خوب کردن عتیقه گوش تلخ 

هر کی از راه رسید شوهر کرد بلاگر شد حالا هر چی داغون تر محتوای بی مصرف بیشتر

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

خیلی مسخره است اور فکر کردن واقعا 11سالشه به جرم تبلیغ کودک‌همسری و ... گرفتنش پیجشم بستن.بعد که دیدن 11سالش نیست و فقط برای گرفتن فالور بوده ولش کردن،طرفم برگشته پیج جدید زده!الان تو اصل موضوع چه فرقی کرد مثلا؟!

چون ریزه ولی بش میخوره تا۱۳ سال😂😂😂مردم چه زود باورن زیر پستاش چه فحشو فحش کشی بود😂🤣

عزیزم دختر ۱۱ساله ی همچین هیکلی نداره مردم زود باور ما 🤦🏻‍♀️

به خدا قسم ی دوست داشتم قدش ۱۶۰بود خیلی ریزه و لاغر اندام بود مث بچه ها ی ۱۲ساله 

ولی ۲۲سالش بود😂😐بازم از، قیافش مشخص بود یکمی ولی این دختره کاملا واضح بود 

خیلی مسخره است اور فکر کردن واقعا 11سالشه به جرم تبلیغ کودک‌همسری و ... گرفتنش پیجشم بستن.بعد که دید ...

چه بگم خواهر چی بگمممممممممم کاش ی بار ی جا برخورد محکم کنن

عروس ۱۱ساله و داماد۲۷ساله رو ندیدی؟؟؟ پلیس فتا به جرم تبلیغ کودک همسری و دروغ.... اینا گرفتنش

چرا پرسیدم چرا گرفتنش

بدم میومد ازش پرو

حالا از کجا فهمیدی ۱۸ سالشه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰