2777
2789

وقتی که گشنه ای و  یه غذای درس حسابی نیست 

یه خونه راحت نداری 

فکر قسط و وام دیوونت میکنه 

همه چی برا خودت و بچت شده حسرت 

عشق میمونه؟

بر فرض پابرجا مونده به چه درد میخوره؟ چه فایده داره؟؟

امروز جانی ام کاملا دپ                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا

یا شایدم باید خودتو بشناسی اگر دختری ممکنه تویدخانواده متوسط و پولداری باشی و چون نکشیدی فقر واقعی رو بگی چه اشکالی  داره میسازم ولی تا تجربش نکنی نمیفهمی شاید بگی انتظاراتمو میارم پایین ولی بازمممم دروغه کسی از ده سال آینده خودش خبر نداره اومدیم و سه چهار سال دیگه نشد بسازی دیگه یه عالمه حسرت روی دلت مونده باشه من خودم دختر بشدت کم توقعیم و با کسی ازدواج کردم که عاشقم بوده گاهی واقعا عشق کمرنک میشه و پول معنا پیدا میکنه وقتایی که همسرم کم میاره که شرمنده میشه که نکران میشه شبا نمیخوابه تا صبح فکر میکنه روزا عصبی میشه سرگرم کتر کردن بیشتر میشه باز خوبه منو یادش نمیره اما فقر درد داره و دردش عشق رو به سمت دیگه ای میبره دیگه باید ساخت و سوخت و تحمل کرد گاهی میگی چرا این راهو انتخاب کردم چرا با یه ادمی کهدهمینقدر دوسم داره ولی وضعیت مالیش بهتره ازذواج نکردم درکل بهدخودت بستکی داره دوست من متولد ۶۹ سه تا بچه اورده و شوهرش فقیره ولی باز خداروشکر میکنه پدر شوهرشم بگی نگی کمک میکنه بهشون ولی من اونیکی دوستم متولد ۷۹ شوهرش متوسط ولی پدر پولدار نیست و از اول هیچی نداشت و پسره عاشقش بود الان واقعا بعضی روژا سختی میکشه چیزی میخواد نمیشه مسافرتی یا چیزی و سخت میگذره خلاصه اینایی که میگن عشق باشه رو گونی میخوابیم هیچی مهم نیست واقعا برای زمانه الان نیست الان هرچی جلوتر میریم گرانی و تورم بیشتر طلا و دلار رو نگاه کن فردا پسفردا قیمت بنزین و... من ادم امیدواریم ادم عاشقیم ولی زندکی عاشقانه همیشه گل و بل بل نبست همین عشق بشدت مراقبت میخواد ندونی کجا چی بگی عشق رو حروم میکنی دوستم شوهرش عاشقش بود در حدی که سر سفره عقد شوهرش زودتر از عروس بلند بله گفت بیتابش بود شدیدا ولی با حقوق کم زندکی رو شروع کردن دختره اومد طلاهای خونه پدریشو فروخت مغازه بزنه وضعیتش بهتر بشه اما چون بلد نبودن از عشقشون چجور محافظت کنن دادنش به باد دارن طلاق میگیرن 

هروقت دعواشون میشد میرفتن به خانواده هاشون میکفتن کم کن دل هانواده ها از هردو طرف سیاه شد و بعدشم دل خودشو سیاه کردن کلا عشق محافظت میخواد و فقر سخته مگر خیلییی جون سخت باشی جون سخت اینی نه که الان از شکم سیری اینو بگی یه سال خودتو بزاری در حالت بدتر وضعیتی که الان طرفت داره

نه واقعایا شایدم باید خودتو بشناسی اگر دختری ممکنه تویدخانواده متوسط و پولداری باشی و چون نکشیدی فقر ...

چقدر جامع و کامل  گفتی 

معلومه ح

خانم قوی و  در عین حال واقع بینی هستی

امروز جانی ام کاملا دپ                

نه واقعایا شایدم باید خودتو بشناسی اگر دختری ممکنه تویدخانواده متوسط و پولداری باشی و چون نکشیدی فقر ...

دیگه با دلار ۷۶هزاری و طلای ۵ تومنی 

کمتر کسی هنر نگهداری عشق رو دارهد

افسوس 

داریم تو بد موقعیتی زندگی میکنیم خدا ب دادمون برسه فقط 

من همیشه بهش گفتم و میگمبا یه گونی نون خشکرو قله کوهم باهات زندگی میکنم

اگه واقعا زندگی کردی و بعدش گفتی عشقم قبوله

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگه واقعا زندگی کردی و بعدش گفتی عشقم قبوله

ما با عشق ازدواج کردیم اوضاعمونم خوب بود و ق برگشت و پولمونو بردن ک بردن خیلی کم نه ها همه چیمون

زندگی سخته خیلی پول بودنش نیازه اما دوست داشتنم کم نشده ولی بچه ک داری سخته خودت تحمل میکنیا بچه ها سخته

نمیتونی از اون نازو نعمت کم کنی نمیتونی کم بزاری 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیگه با دلار ۷۶هزاری و طلای ۵ تومنی کمتر کسی هنر نگهداری عشق رو دارهدافسوس داریم تو بد موقعیتی زندگی ...

اوهوم 

جالب اینجاست من مثل اونایی نیستم الان از این وضعیت کوه بزرگی بسازم ها بگم دیگه زندگی تموم توی همین وضعیت باردار شدم و میخوام مادر بشم امااااا این دوره زمونه باید به فکر باشی باید هنر یاد بگیری حرفه ای شروع کنی هرجور شده خودت رو با یه کشب درامدی سرگرم کنی حداقل ۱۵/۲۰ تومن حقوق در بیاری که حتی اگر خواستب با عشقت ازدواج کنی و اون ۱۵/۲۰ تومد حقوقش بود ماهیانه ۴۰ تومن داشته باشید برای اجاره خونه وام ودیعه مسکن برای پیش خونه وام ازدواجی و سایر چیزایی که دوست دارین 

این دوره زمونه دختری که بشینن منتظر باشه یه پولداری بیاد بگیرتش خب با عشق ازدواج نمیکنه دیگه حتما ازدواجش سنتیه اگر کسی هست میخوادت و میخوایش و توان داری پادبه پای یه مرد کار کنی و اونم غیرت اضافی نداره که بگه نمیزارم خانومم کار کنه و معقول و منطقیه باهاش ازدواج کن اما اگر خلاف اینایی که گفتمه خیر برای یه زندگی در شان که به آدم برنخوره بنظرم ماهیانه ۳۰/۴۰ ملیون حقوق لازمع الان

دروغه ولله نمیشه این حرف برای این روزا نیست

ثابتش کردم،پاش بیوفته باز میکنم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

حتما خیلی آدم خوبیه

اتفاقا زندگیمو نابود کرد ولی نجاتمم داد

نمیتونم ازش دست بکشم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.