2777
2789
عنوان

بی خوابی قبل از ازمایش

26 بازدید | 4 پست

خانما من صبح ازمایش خون دارم بیشتر تمرکزم رو ازمایش قند و a1c هست، امشب بی خواب شدم و شب پر استرسی داشتم و یکم عصبی بودم ایا صبح برم ازمایش ممکنه تو نتایج ازمایشم تاثیر داشته یاشه؟

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
اگر دیابتی باشی بله امکانش هست اما کم به مقدار کم،اما اگه سابقه قندخون بالا نداری و صرف چکاپ میری نه ...

چند وقت پیش با دستگاه قند خون فامیلمون گرفتم البته شب قبلش تولد بود قند ناشتام ۱۲۳ بود در صورتی که همیشه ۹۰ اینا بود گفتم برم چکاپ بدم خیالم راحت شه حالا میترسم رو نتیجه تاثیر داشته باشه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم با این تفاسیر مشکلی نیست

تشکر عزیزم♥️