2777
2789
عنوان

شوهرم میره سر کار انقدر بد با تلفن حرف میزنه انرژیمو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
نه اتفاقا محل ندی موزی بازی درمیارن

من خیلی وقته زنگ نمیزنم زنگ میزنه قربون صدقه میره ‌ک دلم تنگ شده چرا ی زنگ نمیرنی 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه اتفاقا محل ندی موزی بازی درمیارن

بستگی داره گاهی وقتا خوبه گاهی خوب نیست

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من رتبه ی شغلی خیلی بالایی داشت ۱۲ نفر تو یه شرکت معتبر زیر دستش کار میکردن همه رو خودش رفته بو ...

حالا فکر کن همسر مد که تا همین چند ماه پیش تو یه دفتر شیک و تر تمیز همش با رییس روسا جلسه داشت الان داره تو یه محیط کارگری صرف با مدرک فوق لیسانس کل تایم رو سرپا کار میکنه ،گاهی اوقات زنگ میزنم متوجه میشم حالش گرفته ست و خودم داغون میشم ولی سعی میکنم بحث رو عوض کنم بلکه این روزها راحت تر براش بگذره😭😭

استارتر لطفا دعا کن شرایطش درست شه 🙏🏻

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خخخ بعضی وقتا سگ میشم اما تاثیر نداره اون از من سگ تره کلا با حوصله ساکت درونگرام اما خب منم ناراحت ...

ما یبار خیلی بد دعوامون شد تو ماشین بودیم از اول مسیر تا آخر مسیر هی حرف زد حرف زد من هیچی نگفتم همین که رسیدیم توقف کرد قفل فرمون زیر پام بود در اوردم گفتم بیا پایین😂🤦‍♀️

ببین واقعا جا خورد دیدم پیاده نشد رفتم درو باز کردم گفتم بیا پایین تا شیشه هارو نیاوردم پایین میخواستم بزنم تو سرش که بابام رسید نذاشت😂🤣

داشتیم‌میرفتیم خونه بابام از سر و صدام اومدن بیرون

متاهل🩷🍃

بعضیا از تلفن حرف زدن خوششون‌نمیاد

خودتون هم میگید خستس 

تو‌محیط کار سعی کن زنگ نزنی

من بابام‌ ۳۰ سال سرکار رفت و‌بازنشست شد ما فقط موقعی که ضروری بود زنگ‌میزدیم چون بابامم‌ زیاد با تلفن رابطه خوبی نداره

هرکی یجوره دیگه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

مشکل شوهرت اینه که دلش کتک میخاد

🤣🤣جدی بخوام برای کاراش بزنمش کلا نباید زنده بیرون بیاد

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
من میگم الان کلا این دو دیقه ک من زنگ میزنم خوب باهام حرف بزنه و حوصلمو سر نبره چون اون ناراحت باشه ...

میفهمم چی میگی ولی مشکل اینه مردا متوجه نمیشن 😁

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
حالا فکر کن همسر مد که تا همین چند ماه پیش تو یه دفتر شیک و تر تمیز همش با رییس روسا جلسه داشت الان ...

باشه عزیزم دعا میکنم واسش خرا کمکتون کنه هرچی صلاحتون واستون پیش بیاد♥️

ما یبار خیلی بد دعوامون شد تو ماشین بودیم از اول مسیر تا آخر مسیر هی حرف زد حرف زد من هیچی نگفتم همی ...

من یسری گفتم ببین اذیتم کنی خودمو میندازم پایین از ماشین و بلند بلند گریه میکردم قیافش اینجوری بود😧😧😧

یبارم داشتیم از دره کنار شهرمون رد میشدیم گفتم ببین اگه مردی دوتامونو بندازم تا با هم دوتامون بمیریم خیالم راحت بشه اونم گفت باشه🤣🤣

بعضیا از تلفن حرف زدن خوششون‌نمیادخودتون هم میگید خستس تو‌محیط کار سعی کن زنگ نزنیمن بابام‌ ۳۰ سال س ...

ن رابطش با تلفن خوبه 

اولش پیام دادم بیداری 

گفت  نه

گفتم الان خوابی یعنی

گفت آره

دیگه ولش کردم بعد خودش زنگ زد اینجور کرد

ارع زیادم بی محلی کنی عادی میشه براشون

آفرین همینه

میفهمم چی میگی ولی مشکل اینه مردا متوجه نمیشن 😁

کلا حرفامو نمیفهمه مثلا گاهی میگه خوب این موضوع چیزی نیست که ناراحتشی یا براش گریه میکنم خب خره میبینی ناراحتم درک کن خو