2777
2789

تو بچگیم مدام کتکم میزد .همیشم بهم میگفت تو زشتی درازی فلانی ،بزرگتر ک شدم همیصه ی خدا تو جمع مسخرمون میکرد و با خواهر برادراش میخندیدن بهمون، جلو رومون خودش بابامو مسخره میکرد و دیگران هم همینکارو میکردن ،

دائما مارو با دیگران مقایسه میکرد تو خونه ،من درسم خوب بود جای عالی قبول شدم و درس خوندم مستقل بودم زرنگ بودم اما هیچوقت خدا نشد یه بار حداقل ذوق کنه و تعریفمو کنه 

همیشه میزد تو ذوقم که فلانی هم عروسی کرد تو موندی 

همیشه کارگر بودن بابامو حقوق کمشو تو جمع میگفت و من از خجالت اب میشدم دائما میگفت بچه های من پرخرجن روزی فلان قدر ماست میخورن روزی انقد میوه میخورن من دیگ نمیرسونم با اینکه هم من هم داداشم از دبیرستان کار میکردیم اواخر قبل ازدواجم ۱۰ کیلو لاغر شده بودم دستم به سفره نمیرفت با اینکه هر ماه مقداری از حقوقم و میدادم بهش چیز میز بخره

عزیزم🫂🥲

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مادرت مقصره درست ولی اینطور تربیت شدع، علم نداره ناآگاهه بخاطر همین سعی کن ببخشیش و آسیبهای رو ...

درست میگین از روی نااگاهی بود کاراش اما خب من و روانم و رو بفنا داد

چه مامانی داشتی رسما میخواسته نابودت کنه الان از لحاظ روحی روانی نرمالی

نه عزیزم نرمال میستم دارم سعی میکنم با تراپی برم جلو 

گاهی انقدر حالم بده که خدا میدونه 

تازه اینا ک گفتم نصف نصف خاطرات افتضاحمم نیست

دوسش دارم اما خب ته دل دلگیرم ازش ،

متاسفانه قدیمیا اینطوری تربیت شدن. به این فکر کن که مامانت انقد کمبود مهر و محبت داشته که با مسخره کردن پاره های تنش از داداشش و خواهرش گدایی محبت میکرده. به نظرم مامانتو با همه ی کم و کاستی هاش بغلش کن و بوش کن و دل سیر کنارش باش

نه عزیزم نرمال میستم دارم سعی میکنم با تراپی برم جلو گاهی انقدر حالم بده که خدا میدونه تازه اینا ک گ ...

ای خدا من واقعا درکت میکنم شوهرم مثل شما بوده پدرش تو کودکی خیلی شوهرم رو اذیت کرده کتک زده وتحیر کرده.کلا زده روح و روان این آدم رو از بین برده حالامن به لطف پدر شوهرم یه شوهر عصبی و عقده ای . کینه ای . بد دل و...........دارم من واقعا اونا رو نمیبخشم چون اثر کار اونها الان تو زندگی من هست و حتی بچه های بی گناه من خیلی اذیت میشن