2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم اینقدر وابسته دانشگاه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 56 پست
مرسیی عزیزم همینطور تو ❤️ما رو هر روز اعلام میکنن فعلا 😂فعلا دو تا امتحانمون کنسل شد 🫠حالا اون وسط ...

همین کنسل شدنش کیف میده 😂😂😂  با اینکه میخونی بازم ته دلت خوشحال میشی😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم من حساسم🥲فک کنم باید تعدادمونو زیاد کنم

منظوری نداشتما ...کلا رشته ی ما رو دانشگاهمون زیاد دانشجو میگیره 

کلا منم تو یه بازه ای حساس شده بودم ،زدم به بیخیالی ،حتی گاها یه بازه ای بیشتر تنها بودم به خصوص اون بازه که تنها بودم  اوایل علاقه ام به یه سال بالایی بود 🙃 یکی از دوستیام به واسطه ی همین اتفاق مزخرف زل زدن به اون و اون به من اتفاق افتاد 😂

کلا به مرور درست میشه ،حداقل برای من شد ،حالا همه چیزم گاها بر وقف مرادم نیست ولی یاد گرفتم کنار بیام 

🤍🩶🖤
همین کنسل شدنش کیف میده 😂😂😂 با اینکه میخونی بازم ته دلت خوشحال میشی😂

شاید باورت نشه برای امتحانی که امروز قرار بود بدم خیلییی ناراحت شدم 😂اخه الکی حجمش امتحانای دی هی زیاد تر میشه ...هر چی امتحان سنگین با استاد سخت گیره افتاد دی :)

من سر ایمنی از الان عزا گرفتم ،استادش ....بلایی سر ایمنی بالینیا آورده دلم میخواد گریه کنم به جای اونا 😭😂استاد برام میگفت و دهنم بیشتر وا میموند ...تهشم به استاد حرف زدم که چرا باهاشون اینکارا رو کردی :)

🤍🩶🖤
منظوری نداشتما ...کلا رشته ی ما رو دانشگاهمون زیاد دانشجو میگیره کلا منم تو یه بازه ای حساس شده بودم ...

میدونم بابا😂😂امیدوارم واسه منم درست شه خیلی درگیرم با این مساعل تازه کات کردم ازونطرفم این دوتاختر اینجوری میکنن تازه اون درونگراعه تابستون میخاد از شهرمون بره و کاراشون یجوریه ک حتی نمیزارن من با کسی دیگه حرف بزنم...یا در حد اشنایی خیلی ساده در حد همکلاسی از ی طرفم دنبال کارم و پیدا نمیکنم😂کلا شدم مشکل پشت مشکل وگرنه محیط دانشگاه و خوشگذرانیاش تکرار نشدنی ان

موفق باشی گلی❤️

میدونم بابا😂😂امیدوارم واسه منم درست شه خیلی درگیرم با این مساعل تازه کات کردم ازونطرفم این دوتاختر ...

منم ترم اول درگیر یه سری بچه ها شده بودم میفهممت 

اووو ،خیلی وضعیتت قر و قاتیه ...

درست میشه ایشالا 

کار پیدا کردن که واقعا سخته و زمان بر 🥲ولی ایشالا پیدا میشه 

ناخواسته بوده ،تلقین بد نکن ...

کلا حقم میدم بهت تا حدی ...یه سری از بچه هامون که پولدارن به رو خودشون نمیارن 🙃کاری نداریم به هیچی ،این شاید تو دانشجو های رشته های مختلف یه کم فرق داشته باشه ،از این بابت حق میدم بهت 

🤍🩶🖤
منم ترم اول درگیر یه سری بچه ها شده بودم میفهممت اووو ،خیلی وضعیتت قر و قاتیه ...درست میشه ایشالا کا ...

ایناهم میگذرن

مطمعنم حتی دلم واسه این اوضاع بد هم تنگ میشه😂ولی الان سخته میدونم اگه بتونم کار پیدا کنم نصف مشکلاتم حل میشه..میتونم مثل اونا باشم یکم

برام دعا کن گلی🥲❤️

الان قراره بشی خانوم دکتر؟🥲😂

ایناهم میگذرنمطمعنم حتی دلم واسه این اوضاع بد هم تنگ میشه😂ولی الان سخته میدونم اگه بتونم کار پیدا ک ...

آره دخترم ...تموم میشه 

نمیشه گفت دلت تنگ میشه ولی خوب تجربه ست دیگه :)

ایشالا پیدا میکنییی ...

حتما ❤️

هنوز ۱۱ ترم دیگه مونده تا دکتر شدن 🥲

🤍🩶🖤
شاید باورت نشه برای امتحانی که امروز قرار بود بدم خیلییی ناراحت شدم 😂اخه الکی حجمش امتحانای دی هی ز ...

ی جوری ام میرن ت قیافه و میگن  تا حالا کسی اع من کامل نگرفته ک 😑😂😂  باید پاشیم براش دست بزنیم😑😂😂

ی جوری ام میرن ت قیافه و میگن تا حالا کسی اع من کامل نگرفته ک 😑😂😂 باید پاشیم براش دست بزنیم😑😂 ...

واییی😂😂😂آرههه ،حالا ایشون یه مدل دیگه شو میگفت 😂اتفاقا یه سالهاییم دانشگاه شما بوده 😁حیف استاد مورد علاقه امه 🙃😂

🤍🩶🖤
واییی😂😂😂آرههه ،حالا ایشون یه مدل دیگه شو میگفت 😂اتفاقا یه سالهاییم دانشگاه شما بوده 😁حیف استاد ...

عه چ جالب😍💋   اتفاقن این استاد منم خیلی محبوبه بین دخترا مخصوصا😂😂