2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم اینقدر وابسته دانشگاه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبر کن هنوز اولشه بری جلوتر بیشتر مشتاق دانشگاه و هم کلاسیات میشی😂💔

شاید ...

ولی اینقدر رفتارای یه ورودی رو دیدم قدر هم کلاسیامو بیشتر میدونم 😂

زیاد برام مهم نیست ...کلا با چند تا هم کلاسیام و ترم بالاییام اوکیم بسه برام 

🤍🩶🖤
نه بابا ...کلا جمع دوستام دخترونه ست ‌‌‌...ولی خوب دلایل دیگه دارم ...من کلا زندگیم تو دانشگاه سپری ...

خب همونم خوبه دلیلی داری که بری😂

اره نمیخام برم..همه یا اکیپن...یا انقدری پولدار ک اصلا ....

دانشگاه ازادیم هیچکی تو فاز درس خوندن نیست

اون دونفری هم ک باهاشون یکم اوکی شدم یکیشون وضع مالیش خیلی بهتره خودشو میگیره..اون یکی هم خیلی درونگراس و اروم اصلا جیکش در نمیاد باید بهش بگی تروخدا حرف بزن از همه ام بدشون میاد😐💔

تحمل کردن بعضی از دخترا ت خوابگاه خودش ی داستان جداس😑😂💔

من دو ماه بیشتر خوابگاه نبودم 😂دانشگاهمونم خوابگاه ارائه نمیده ،چقدر اذیت شدم ...دیگه یکی از دوستام گفت ارزش نداره اینقدر اذیت میشی ...زدم بیرون 

🤍🩶🖤
من دو ماه بیشتر خوابگاه نبودم 😂دانشگاهمونم خوابگاه ارائه نمیده ،چقدر اذیت شدم ...دیگه یکی از دوستام ...

خوب کاری کردی واقن😑😂  منم تا ترم ۳ خوابگاه بودم  خیلی بد بود 

دانشگاهتون سختگیر نیست. فیزیوپات ترم سومش درس سمیولوژی پدر ما رو دراوردن خدا نگذره ازشون

سخت گیر نیست ؟عزیزم دانشگاه ما هر چی بگیری میندازه تو کارنامه ات 😂

فقط از منی که علوم پایه ام کمتر امتحان داشتن که گفتم عشق و حالن که شوخی بود ،اتفاقا خیلی فشار روشون هست از اون بابت ،خوب بیفتی استاژر نمیشی و اینا فشارش رو همه هست 

اتفاقا عضوم تو چنلاشون میبینم چقدر سختههه 

فشار رو ما هم زیاده ...از ترم اول سر هر درسی پدر ما رو در اوردن والا ...دریغ از نیم نمره اضافه 

🤍🩶🖤
خب همونم خوبه دلیلی داری که بری😂اره نمیخام برم..همه یا اکیپن...یا انقدری پولدار ک اصلا ....دانشگاه ...

حساس شدی خوب 

تو هر دانشگاهی این مسائل هست 

من خودم برام مهم نیست ،البته ما تعدادمونم زیاده 🥴

🤍🩶🖤
موفق باشی عزیزم🍓🫀 دانشگاه ما ک بخاطر هواش تعطیله تا آخر هفته😂

مرسیی عزیزم 

همینطور تو ❤️

ما رو هر روز اعلام میکنن فعلا 😂فعلا دو تا امتحانمون کنسل شد 🫠حالا اون وسط یک دی هم امتحان داشتیم 🤣انداختیمش عقب دیگه اونو 🫠

🤍🩶🖤