2777
2789
شما بعد از رابطه با اون ترشح دار میشی . خب احتمالا یا قبل از رابطه تمیز نمیشوره و آلودکی وارد شما می ...

بنده خدا تازه از حموم دراومده بود

ولی خودم میگم شاید از عفونتای قبلی که من گرفتم باید اینم دارو میخورد نخورده الان تن تن من هربار میگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ هر روز داخل آب سرکه بشینیم ضرر داره

هرروز و نمیدونم ولی نیازی نیس هرروز 

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

اول باید نوع ترشحات مشخص بشه بعد هر دو دارو بخورید البته آقا بهداشا قبل از رابطه رو رعایت کنه

سفید پنیری تا قبل رابطه هیچی نیس بعد رابطه که خودنو تمیز میکنم میبینم ترشحات پنیری اومده

تازه ماا پیش استفاده کردم اشکال نداره دوباره استفاده کنم

من خودم داشتم استفاده کردم خوب شدم سرکه هم خوبه حالا اینبار هم استفاده کن یه مدت رعایت کن پماد آن آن هم بگیر واسه سطحی اگه بازم عفونت شدی یعنی شوهرت هم باید دارو مصرف کنه از همین آن آن هم بده شوهرت بعد رابطه استفاده کنه قبل رابطه هم حتما خودتون رو بشورید

اول باید نوع ترشحات مشخص بشه بعد هر دو دارو بخورید البته آقا بهداشا قبل از رابطه رو رعایت کنه

یانگوم سالهاس دلم برات تنگ شده بود💕

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بعد ک از آب سرکه بیام بیرون باز خودمو بشورم با آب ولرم یا ن نمیخاد

نه دیگه نیازی نیس

ترشح شما هم پنیری و بو داره؟