2777
2789
عنوان

خانومای موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 56 پست
چندساعت در روز سرکاری چقدر درس میخونی

من محل کارم دو ساعت از خونم فاصله داره 

هشت ساعت روزی سرکارم با حساب رفت و برگشتم روزی دوازده ساعت سرکارم 

بیشتر آخر هفته ها درس میخونم

قبل امتحانامم مرخصی میگیرم 

فعلا غیر حضوری درس میخونم ولی از ترم بعد روزای کارمو کمتر میکنم و بیشتر دانشگاه میرم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

جدیچه جالبممنونم بابت اطلاعاتت عریزممن حسابداری خالی اوردمبنظرتون چطوره؟!خوبه؟؟؟

قربونت همه شاخه های حسابداری خیلی درس هاش مشترک ترم های آخر تو درس های تخصصی یکم متفاوت میشه فقط 

حسابداری رشته خوبیه چون صددرصد شغل آینده داری از شرکت های بزرگ کوچیک تا فروشگاه و مغازه حسابدار میخواد فقط از همون دوره دانشگاه حتما سرکار برو به عنوان کمک حسابدار حتی بدون حقوق چون هم تا زمان گرفتن مدرک برات سابقه میشه هم یادمیگیری هم اگه سرکار چیزی گیر کردی از استادا کمک میگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت همه شاخه های حسابداری خیلی درس هاش مشترک ترم های آخر تو درس های تخصصی یکم متفاوت میشه فقط حسا ...

جدی؟!

خدا خیرت بده ممنون از راهنماییت

اخه بهم کار میدن؟؟ دوران دانشجویی میشه کار میدا گرد 

امروز حسینم ، کاملا تهی😐😶

جدی؟!خدا خیرت بده ممنون از راهنماییتاخه بهم کار میدن؟؟ دوران دانشجویی میشه کار میدا گرد

آره بچهای ما ۹۰ درصد از ترم ۲_۳ رفتن سرکار چون ترم اول اصول پایه حسابداری یاد گرفتن حتی بدون حقوق کار میکردن یا حقوق کم تا کار با سیستم رو یاد بگیرن اگه گیر میکردن چیزیو میومدن سر کلاس استادا کمک میکردن اینجوری قشنگ برای بازار کار بعد مدرک آماده بودن

آره بچهای ما ۹۰ درصد از ترم ۲_۳ رفتن سرکار چون ترم اول اصول پایه حسابداری یاد گرفتن حتی بدون حقوق کا ...

مچکرم از راهنماییت

بخاطر وقت و زمانی ک گزاشتی و به این قشنگی راهنمایی کردی🙏♥️

الان من یه پکیج گرفتم یسری اصول رو داره اموزش میده ک بعدس میگه میتونی وارد بازار کار بشی

خوندن اون بنظر سما خوبه فایده داره؟؟؟؟

مچکرم از راهنماییتبخاطر وقت و زمانی ک گزاشتی و به این قشنگی راهنمایی کردی🙏♥️الان من یه پکیج گرفتم ی ...

قربونت عزیزم کاری نکردم من خودم از این پکیج ها استفاده نکردم استادانی خوبی داشتیم همونا کافی بودن 

قربونت عزیزم کاری نکردم من خودم از این پکیج ها استفاده نکردم استادانی خوبی داشتیم همونا کافی بودن

من ترم‌بهمن‌میرم

خواستم‌قبل دانشگاه یزره یاد بگیرم ک‌رفتم اونجا یزده رو غلتک باشم

حالا نمیدونم درسته یا ن

دارم‌اصول رو یاد میگیرم