2777
2789

چه غلطی کنم😭😭😭برعکس عمل نکنه خدایا

شما نمیدونید چی میشه؟بوی خیلی بد و تندی هم میداد بی صاحاب منه احمق اشتباهی فکرکردم از سوزوندنی هاس

توروخدا بگید طوری نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعای قرآنی بد نیس

دعای قرآنی نداریم . دعای قرآنی سوزوندن و خوردن و فلان نداره . یه قرآنه میخونه یه چله س میگیری . کجای قرآنی اومده جادو رو توصیح داده برای اینکه به خواسته هامون برسیم ؟ جادو هیچوقت نتیجه نمیده بلکه خیلی خیلییییی هم خطرناکه حتی باعث میشه که آدم بمیره . من خودم تجربه ش کردم وگرنه از خودم نمیگم . دیدم که میگم 

از زندگیم خبر نداریجنا اذیتم میکنن حتما مجبوز شدم ک رفتم

یه کانال یوتیوب میشناسم یه استاد خیلییی باسوادیه یعنی کلا استاد این کاراس . آدم مومنیه و شاید اگه یجوری ازش بپرسی بهت میگه چه سوره هایی بخونی یا چیکار کنی . متخصص این کاراس . استاد کاوه برو ویدیوهاشو ببین