2777
2789
عنوان

بیایید مهمه ی پسره هس که

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست
اره همش دادمش اولاش دلم سوخت حتی گریه میکرد انگا دخترا

گریهاش الکیه منم همچین شخصی تو زندگیم بوده میدونم ک همش بازی هس بیخیالش شو چون شکاک هست دیوانت میکنه اعصابتو بهم میریزه

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چکار کردی راحت شدی از دسش

انقدر ک دعوا و بحث کردیم دیگ من گفتم خسته شدم نمیخام باشم.. یه ماهه کات کردیم الان دو هفته خداروشکر پیداش نیس انگار معجزه شد برام. تاپیکام بخونی میفهمی طرفم ی روانی شکاک سادیسمی موادی رد داده بود

ب همچیم شک داشت

اصلا نمیرفت از زندگیم ولم نمیکرد. اما خداروشکر گورشو گم کرد

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
انقدر ک دعوا و بحث کردیم دیگ من گفتم خسته شدم نمیخام باشم.. یه ماهه کات کردیم الان دو هفته خداروشکر ...

اووووف اینم انگار روانی ی بارم اومد خونمون توگوشی زد بهم بدون دلیللللل بعد گفت عصبی بودم 

کاشکی بره برنگردههه

اووووف اینم انگار روانی ی بارم اومد خونمون توگوشی زد بهم بدون دلیللللل بعد گفت عصبی بودم کاشکی بره ب ...

زودتر کات کن