2777
2789
عنوان

بدن درد دائم دارم خدا خیرتون بده بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 42 پست
بابا یه مقدار نیست همسرم هم تعجب کرده تا باحال این طوری نبودم

شاید بارداری خبر نداری 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا یه مقدار نیست همسرم هم تعجب کرده تا باحال این طوری نبودم

شاید بدنت سردی داره من از وقتی سردی رو قطع کردم خوب شدم دائما دوغ میخوردم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خیلی آب که از اول زیاد از اون اصلا نیست

قرصش رو چه دوزی و هرچند روز میخوری ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شاید بارداری خبر نداری

نه بابا از آخرین پریودیم مطمئنم که باردار نیستم بعدم علاوه بر دفعات مقدار شهوتم بالای از خود بی خود میشم البته ۱۰روزی به طور نامنظم دارم قرص اعصاب می خورم شکم فقط به اوناس

نه بابا از آخرین پریودیم مطمئنم که باردار نیستم بعدم علاوه بر دفعات مقدار شهوتم بالای از خود بی خود ...

قرص اعصاب رو سرخود نباید بخوری که

شاید بدنت سردی داره من از وقتی سردی رو قطع کردم خوب شدم دائما دوغ میخوردم

نه سردی نیست ،قرص اعصاب می خورم تا منظم که معتاد نشم مثلا شب در میان اما عوارضش این مشکلات من نیست خیلی ترسیدم مشکل جدیدی باشه 

اونو که از موقع بدن دردم یه هفته ای می خورم ۱۰۰۰هرروز یکی

آمپولش رو من گاهی میزنم

ایرانی ها اکثرا کمبود دی دادن 

باز اگه میترسی نزن

دکتر داده گلم ،بخاطر بی خوابی در طول شبانه روز دوساعتم می خوابیدم ولی دارم تا منظم می خورم معتاد نشم ...

بی خوابی با خواب آور حل میشد 

کلا نیازی به قرص نبود

منم علائم شما رو دارم

یا گردنم درد میکنه یا شونه هام و سرم انگار مور مور میشه

انگشتای پا و دستم

باز میزنه به کمرم

درداب وحشتناک هم دارما

ویتامین دی خوردم مدام

نمیدونم چمه

فک میکنم از واکسن کرونا باشه که این دردا رو گرفتم

درخواست دوستی ممنوع...