2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شایدم دوستی کسی باشه نگران نشو کسی غیر اشناهات شمارتو‌دارع؟

نه هیچکس 

یکیو حدس میزنم که براکرم ریختن اینکارو کرده خیلی منتظرم ببینم کیه ازفامیلا منکه نیس چون شماره شوهرموندارن 

اصا چراباید شوهرمنو تولوازم آرایشی اد کنن

ازفامیلا شوهرمه میخوام ببینم کیه همونایی که زندگیموبهم ریختن یانه چون دیگه شماره همشونو پاک کردم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین من غیرت رو قبول ندارم که مثلاً مثل این که بعضیا میاد سرشون میرن کتک کاری و این حرفا....تو همچین ...

من بدجوری ضایعش کردم و حرف هایی زدم که با خاک یکیش کردم و بعدم بلاک پیام هاشو نشون شوهرم دادم شوهرم حالش بد شد حتی به نفس تنگی رسید کارش ولی بعد که پسر خاله رو دید انگار نه انگار شوخی نکرد باهاش ولی حرف زد باهاش

کیو پسر خاله رو؟؟؟؟ زن و بچه داره نمیشه جار زد که

پسر خاله خره کیه... وقتی میگی برات پیام عاشقانه میده.. تو فکر پسر خاله ایی.. بنده خدا اگه رسواش نکنی چند روز دیگه شوهرت واسه اینکه بی غیرتی خودش رو پنهان کنه از تو طلبکار میشه و میگه چرا به من نگفتی و ... حتما یه چیزی بین تون بوده و از این حرفا.. باز خود دانی

اختلال اینکه خوششون میاد یکی به زنشون چشم داشته باشه نه واقعاشایدم کلا اهل جنگو جدل نیس آرومه و از ت ...

اتفاقا تو جوونیش دعوایی بوده اهل کتک زدنم هست کیکلشم گنده گنده ست نمیدونم بهش که گفتم گفت نمیشه که دعوا کنم وقتی تو اینارو بهش گفتی همون بسشه

پسر خاله خره کیه... وقتی میگی برات پیام عاشقانه میده.. تو فکر پسر خاله ایی.. بنده خدا اگه رسواش نکنی ...

ریز ریز پیام هاشو خوند چیو طلبکار بشه بعدم از ۱۰۰ جا بلاک شد بعدم نمیخوام دلیل جداییشون پیام عاشقونه طرف به من باشه ؟؟؟!! چون ۲ تا بچه کوچیک داره

اتفاقا تو جوونیش دعوایی بوده اهل کتک زدنم هست کیکلشم گنده گنده ست نمیدونم بهش که گفتم گفت نمیشه که د ...

پس دیگه ولش کن توروخدا دنبال دردسرنباش سری که دردنمیکنه دستمال نمیبندن 

من خوبم که یکی زنگ بزنه روگوشی ازترس میمیرم که نکنه شوهرم فکری کنه یاآبروریزی کنه بابا ول کن وظیفت بودبگی که گفتی دیگه ولش کن پیشو نگیر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ای بابا چه بیکارن

اره اینقد بیکاره که نابودم کردن افتادباشوهرم خدالعنتشون کنه الانم ازفکروخیال خوابم نمیبره 

یه اسمی بیوشه که اصلا من چنین اسمی توفامیلوآشناها ندارم نمیدونم شاید اشتباه میکنم براهمین میخوام ببینم کیه که منوشوهرموباهم اد کرد 

شاسد اصا این اد نکرده باشه چهارتا دیگه به غیرازین مدیرن نمیدونم والا