2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین منم 

دوست دارن برم یک جای دور که هیچکس من و نشناسه 

و بقیه  یعنی اون افراد غریبه که من و نمیشناسن به خاطر پول و موقعیت خاص اجتماعی که داشته باشم بخوان بهم احترام بزارن و بخوان باهام هم صحبت بشن 

آفرین منم دوست دارن برم یک جای دور که هیچکس من و نشناسه و بقیه یعنی اون افراد غریبه که من و نمیشناس ...

چقدر منی. منم خیلی دلم میخاد برم جایی که آدم جدید باشه انگار بریدم دیگه از آدمایی که میشناسم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چقدر منی. منم خیلی دلم میخاد برم جایی که آدم جدید باشه انگار بریدم دیگه از آدمایی که میشناسم

و جالبه اگه رفتاری بهشون نشون بدی که طبق میلشون نبوده 

میگن تو آبرو و شخصیت خودت و بردی 

یا شخصیتت و آوردی پایین 

مثلا تو باید تو یک جمعی با لبخند با افراد حاضرین حرف میزدی به خاطر حالا یک چیزی که ناراحت بودی نخواستی باهاشون حرف بزنی و با سکوت و قیافه ی حالا ناراحت بگم یا ... جمع و ترک میکنی 

بعد بهت بگن تو با اینکارت شخصیتت و آوردی پایین 

برو باباااا 

دوست نداشتم لبخند بزنم اونا کی باشن که بخوان شخصیت من و تعیین کنن که حالا بخواد جلوی اونا شخصیتم بیاد پایین 

و جالبه اگه رفتاری بهشون نشون بدی که طبق میلشون نبوده میگن تو آبرو و شخصیت خودت و بردی یا شخصیتت و آ ...

والا واقعا تک تک حرفاتو از عمق وجود درک میکنم از بس که آدمای دورم از چشم افتادن آخه فقط توقع خوبی یک طرفه دارن واقعا نمیدونم همه آدما اینطوری شدن یا اینا واقعا آدم هرچقدرم به رو نیاره و ادا قوی هارو در بیاره دلش میگیره از این بد بودنشون 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
والا واقعا تک تک حرفاتو از عمق وجود درک میکنم از بس که آدمای دورم از چشم افتادن آخه فقط توقع خوبی یک ...

باورت نمیشه 

با خودم میگم یعنی تو این دنیای به این بزرگی هیچکس نیست واقعا وجودم و بخواد و من بتونم باهاش دردودل کنم یا حرف بزنم 

و حتی حتی حتی اگه اشتباه از من بود من و سرزنش نکنن و به جاش قربون صدقه ام برن 

من کمبود محبت و توجه دارم

خداروشکر هزار مرتبه شکر میکنم سره نعمت ها و رحمت هایی که به من داده 

نمیخوام ناشکری کنم و ناشکری نیس و دارم دردودل میکنم 

واقعا کمبود توجه و محبت دارم 

اینکه بهم احترام بزارن 

بودنمو بخوان 

امیدوارم یک روز اون کسایی که باعث شدن اشک بریزم 

از ته قلبشون آرزوشون باشه کنارشون باشم 

اما من نباشم پیششون (منظورم مرگ نیست ها )  و از دلتنگی  برای من اشک بریزن

چون زمان هایی که بودم نمیخواستن منو 

باورت نمیشه با خودم میگم یعنی تو این دنیای به این بزرگی هیچکس نیست واقعا وجودم و بخواد و من بتونم با ...

عزیز دلم میخام صد سال محبت نکنن این آدما اینا تو زندگی خودشون گیرن چه برسه بخان گره از کار بقیه باز کنن امیدت به اون بالایی باشه خودش همه چیو درست میکنه امیدت به بنده هاش نباشه اینا بفکر منافع خودشونن من دیگه انگار نسبت به ادما پوست کلفت شدم یعنی رفتار بد ازشون ببینم حتی اگه ی آدمی باشه که ازش توقع هم نداشته باشم بم برنمیخوره چون ذاتشون اینطوری شده میزارم برن پی کارشون ولی ی حرف قشنگی زدی گفتی ی روزی نبودمون اذیتشون کنه امیدوارم واقعا ی روزی همینطوری بشن و بفهمن چیکار کردن ی سریا! 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیز دلم میخام صد سال محبت نکنن این آدما اینا تو زندگی خودشون گیرن چه برسه بخان گره از کار بقیه باز ...

اوهوم

اما یک چیزی بگم دیشب که اون حرفارو زدم خب شاید حرفام منفی یا نادرست بوده 

من سره موضوعی قلبم  ناراحت بود برای همین دیگه اون حرفارو هم زدم 

اگه یک موقع تاثیر منفی یا بدی روی تو گذاشتم معذرت میخوام 

بعد اینکه شاید حرفام نادرست بوده باشه چون گفتم اون بالا از روی ناراحتی که داشتم حرف زدم 

برای همین زیاد حرفامو جدی نگیر  و بیا سعی کنیم مثبت و شاد و پر امید زندگی کنیم 

و مرسی بابت حرفهایی که به من زدی 🌹