البته قبلشم بگم شوهرم خیلی خیلی اصرار کرد که قبول کردن بیان حالا بعد که قبول کرده به گفت به شرط اینکه مارو مهمون حساب نکنید غذا حاضری بذارید خیلی هم تایید کرد اینا بعد مادرشوهرم هست شکموعه شکم براش خیلی مهمه چه غذایی درست کنم فست فودی باشه نظر خودم روی ساندویچ مرغ هستش با خیارشور گوجه و نوشابه اینا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مادرشوهر منم یه بار اصررررار که چیزی نذار من حلیم میارم بازبون روزه راضی به زحمتت نیستیم،منم پاشدم الویه گذاشتم ولی خیلی خجالت کشیدم بعدش بااینکه اونا خوبن،من بیشترازدامادشون خجالت کشیدم.نتیجه گرفتم الکی به حرف دیگران شل نگیرم.
شماهم یه نوع بذار یا زرشک پلو،قورمه سبزی، آبگوشت، آش رشته با کتلت
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!