2777
2789
عنوان

فردا شام قراره مادرشوهر خواهر شوهرم بیان خونمون بعد زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر منم یه بار اصررررار که چیزی نذار من حلیم میارم بازبون روزه راضی به زحمتت نیستیم،منم پاشدم الویه گذاشتم ولی خیلی خجالت کشیدم بعدش بااینکه اونا خوبن،من بیشترازدامادشون خجالت کشیدم.نتیجه گرفتم الکی به حرف دیگران شل نگیرم.

شماهم یه نوع بذار یا زرشک پلو،قورمه سبزی، آبگوشت، آش رشته با کتلت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

والا من مادر شوهرم.  زیاد براش مهم نیست.  غذا  و ابن چیزا ولی من.  دوس دارم.  هرکی میاد خونم خوب پذیرایی یشه ازش.  

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

مادرشوهر منم یه بار اصررررار که چیزی نذار من حلیم میارم بازبون روزه راضی به زحمتت نیستیم،منم پاشدم ا ...

اخه ما خونه خواهرشوهرم رفتیم برامون بندری گذاشت اینا خودمونی هستیم

دقیقا برنج نداریم وضعمون داغون شده

بمیرم برات ک اونقدر وضعیت  خرابه ک حتی ی برنج نمیتونی بخری بزاری جلو مهمونت

خدایا خودت ب داد مردمم برس 😓😓

قابل توجه اونایی ک کیلو کیلو طلا و پول زهرمار میریزن ب قپ کشورهای دیگه 

اخه ما خونه خواهرشوهرم رفتیم برامون بندری گذاشت اینا خودمونی هستیم

خب همون ساندویچ مرغ خوبه.

کتلت

آش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ساندویچ مرغ که از اش خیلی بهتره

بستگی به ذائقه اشون داره. 

بعضیا آش میپسندن مخصوصا تو این هوا